[ÇÖZÜLDÜ] GroupManager sorunu :<

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Arkadaşlar, hazır bir groups.yml indirdim, ardından içinde admin, mod ve kurucu kalıncaya kadar sildim grupları, ardından tek tek grupları kendim ekledim, default dahil. Ve kaydettim, kaydedince böyle kırmızı oldu ardından sunucuya attım ve groupmanager tamamen bozuldu isimimim <> şeklinde falan oldu, ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok, yardımcı olabileceek varsa minnettar olurum..

----
Çözüm: Kırmızı yazıların önüne boşluk yerine tab ile boşluk bırakmışım sorun bundan kaynaklanıyormuş, ve bir de eklediğim bir grup hatalıymış.

Son düzenleme:

Archtuarek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş hazır olanları editle bendede ayni hata oluyor sildiginin üstüne yazarsan sıkıntı olmaz ☺

ByCooky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kırmızı yazıların önünde 4 boşluk yerine tab var gibi gözüküyor, ctrl+f yapıp değiştir bölümüne gelip tab bölümünü 4 boşluk olarak değiştir. İlk boşluğa tab koyamazsın, tab'a basınca aşağı sekmeye iner o yüzden not defterinde bir yere tab yapıp ordan kopyala, yapıştır. Demek istediğim şey tab yerine 4 boşluk.

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler, sorunu çözdüm.
Kırmızı yazıların önünde 4 boşluk yerine tab var gibi gözüküyor, ctrl+f yapıp değiştir bölümüne gelip tab bölümünü 4 boşluk olarak değiştir. İlk boşluğa tab koyamazsın, tab'a basınca aşağı sekmeye iner o yüzden not defterinde bir yere tab yapıp ordan kopyala, yapıştır. Demek istediğim şey tab yerine 4 boşluk.

Evet bir arkadaşım da dedi aynısını düzelttim onları, + olarak bir grubu açarken hata yapmışım onu silince düzeldi. Çok teşekkürler tekrardan, bu yazını izin verirsen konuya çözüm olarak eklemek istiyorum, belki aynı hataya sahip olanlar vardır.