Dincerenes
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar burda resmimizin yanında küçük bir resim daha var onu kaldırmak veya profil remsiyle onu başka nasıl yapıcam yardım edin resmim başka olcak o başka olcak yardım edin
Bu konuda bilgi sahibi degilim kusura bakmayani hani kendiniz görüosunuzdur forumda konu açtıgınızda resim gözüküo ya onun sağ altında mini resim var onu farklı yapcam büyük resimi farklı yacam
Demek istediğini tam anlamadım ama eğer düşündüğüm şeyi söylüyorsan, o sadece senin o konuyu izlediğini gösteriyor.yani hani kendiniz görüosunuzdur forumda konu açtıgınızda resim gözüküo ya onun sağ altında mini resim var onu farklı yapcam büyük resimi farklı yacam
peki size gözüküyormu o resim ?Bu konuda bilgi sahibi degilim kusura bakmaama bana kalırsa onlar farklı olmuyor.
teşekkürler yani başkasında gözükmüyorDemek istediğini tam anlamadım ama eğer düşündüğüm şeyi söylüyorsan, o sadece senin o konuyu izlediğini gösteriyor.
şu an bende birtek senin profil fotoğrafın gözüküyor küçük resim sadece sende çıkıyor.peki size gözüküyormu o resim ?
teşekkürler yani başkasında gözükmüyor
pardon yanlış.
teşekkürler bende herkesde gözüküyor zannetmiştimşu an bende birtek senin profil fotoğrafın gözüküyor küçük resim sadece sende çıkıyor.
çözüldü teşekkürler konu kilitlenebilirhiçbir şey anlamadım ama sorunun çözüldüyse ne mutlu sana.