Boş Sunucuya Server Kurmak Yardım ?

janhendix2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar elimde boş bir sunucu bulunmakta kapasite ( ram ) sıkıntısı yok
filezilladan sunucuya bağlandığımda ftp full boş gözüküyor acaba ben oraya minecraft sunucusu kurup ıp ayarlarını nereden çekecem sunucunun ıpsindenmi bağlanacak
birde sunucuya craftbukkit.jar felanmı atacam bilgi video destek verirmisiniz ?

+++++

janhendix2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaş sunucu kiraladı bana bilgileri verdi şu an elimde boş duruyor hosting bilmiyorum nasıl kurabilirim

janhendix2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
oda varda gerekiyorsa alırım arkadaştan tam olarak nasıl kuracam biraz detay verirmisiniz elinizde kaynak varmı uzak bağlantıyı isticem ama sonra ne yapacam ?

SerhanRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
oda varda gerekiyorsa alırım arkadaştan tam olarak nasıl kuracam biraz detay verirmisiniz elinizde kaynak varmı uzak bağlantıyı isticem ama sonra ne yapacam ?
Uzak masaüstüne girince tarayıcıyı açıp spigot indirin eğer Java yüklü değilse yükleyin. Sonra spigotu çalıştırın ve bağlandığınız ip adresine girin.

janhendix2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
teşekkürler dahada bilgi eklemek istiyenler konu açıktır görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Einherjar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzak masaüstü kullanarak veya ftp üzerinden minecraft server kurabilirsiniz. İlk olarak pcnizden minecraft sunucunuzu kurun daha sonrasında uzak masaüstünden veya ftpden atın. Ama ayarlarınızı uzak masaüstü ip'sine göre yapın. server.config dosyasını. Bir sorunuz olursa buradayım.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98

Uzak masaüstü bağlantısı olmadan sunucu açamassın. FTP sadece dosyaları düzenlemek, silmek ve aktarmak içindir.
Önce uzak masaüstüne gir, sonra sunucuyu ne üzerine kuracaksan (Paperspigot, Spigot, Craftbukkit) onu indir ve bir klasörün içine at. (PaperSpigot öneriyorum.)
Sonra aynı klasörün içine yeni bir metin belgesi oluştur ve içine şunları yaz;

Kod:
@echo off
:x
TITLE Minecraft Sunucusu
color a
echo Minecraft Sunucusu Baslatiliyor...
java -d64  -server -Xms1024m -Xmx1024m -Dfile.encoding=UTF-8 -jar Spigot.jar -o false -nojline --log-count 9 nogui
timeout 5 > null
goto x

ÖNEMLİ: buradaki Spigot.jar'ı indirdiğin PaperSpigot.jar, Craftbukkit.jar v.s'ye Göre Ayarla.

Sonra farklı kaydet de ve Başlat.bat olarak kaydet.
Sonrasında Başlat.bat'i açtığında sunucun başlayacak. Gerekli ayarlamaları yap.
Ve uzak masaüstüne bağlandığın ip'den sunucuya giriş yap.

Ben bu kodda RAM'i 1024mb yani 1GB yaptım. rame göre değiştirebilirsin. -Dfile.encoding=UTF-8 ise sunucunda Türkçe karekterleri kullanabilmene yarayacak, :x ise sunucu her çöktüğünde veya kapandığında otomatik olarak reset atacak.