AtomOnline|AtomOnline.mcsunucusu.com|Efsun|Rütbe|Oto Satış|Tabelaench

Serveri Beğendinizmi ?

• Kullanılan toplam oy
    1

Andfacto

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

AtomOnline.mcsunucusu.com

Mustafagaming006 - Caspar32121

Server IP : AtomOnline.mcsunucusu.com

Version : 1.7.x - 1.8.x

Kapasite/Slot :
48 Kişi

Ram :
3 GB (Yükseltilecektir)

Efsun Sistemi,Tabelaenchant,Kafa Düşürme,Oto Lapis Satma

Boss ve KöylüTicaret Eklenecektir.

Spawn

Market

Lapis

Arena

Parkur

Edit

Vipmadde

AtomOnline.mcsunucusu.com

Andfacto

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
reklam kötü olabilir serverde çok iyi olmayabilir kardeşim amaç eğlenmek

kusursuz bir server yapamadığımız için özür dilerim

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Diger sunuculardan bir fark yok, hep aynı şeylerle insanların karşısına çıkılıyor. Bunu sadece senin için söylemiyorum herkes için söylüyorum. Önüne gelen sunucu actiği zaman Türkiye sunucuları gelişmiyor, özelliklede çok bildiğini sanan terbiyeden yoksun, laftan anlamaz, küçük yaşta ki çocuklar yüzünden durum böyle.

GGProYunusTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

önemli olan kusursuz bir server kurmak değil önemli olan yeni şeyler yapmak mesala yabancılar egg war bed wars falan yapıyorlar bizse onlardan bakarak yapıyoruz .Bu olamamalı bence .biz yeni minigamesler yeni türler yapmalıyız ki onlar bizden baksınlarki türk serverları gelişebilsin

MertBuild

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diger sunuculardan bir fark yok, hep aynı şeylerle insanların karşısına çıkılıyor. Bunu sadece senin için söylemiyorum herkes için söylüyorum. Önüne gelen sunucu actiği zaman Türkiye sunucuları gelişmiyor, özelliklede çok bildiğini sanan terbiyeden yoksun, laftan anlamaz, küçük yaşta ki çocuklar yüzünden durum böyle.
ADAM SÜPER SERVER YPMIŞ BROALRRR NE DİYONUZ

Andfacto

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar eksiklerimiz olabilir ama bi uğrasanız fenamı olur eksiiklerimizi gidermeye çalışıyoruz

serverimizi desteklerseniz çok memnun olurum

AtomOnlineEpicServer

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Başarısız. 10/2
Kardesim Sunucu Basarisiz Falan Degil Sunucu %100 Emektir ! Sunucusunun Sahibi Benim Emre Kazanci Yasim 17 Sunucu Paketi 12 Ay Yapilmistir ! %100 No Lagg %100 Eglence İcin Tasarlanmistir !
Sunucumuz Diger Sunuculardan Farkli OlmayaBilir Biliyorum Suanda İse Gelistiriyorum Sunucuya Enjekte Ediyorum ! Cekemeyen Kardeslerimiz Bot Atiyormus Onlarla Konustum Halletim ! DDOS Korumamiz HerTurlu Saldirilara Karsi Denendi Sunucumuz DDOSlarda Bile Cokme Kasma Meydana Gelmiyor !
alıntı maplardan başka bir şey göremiyomrum
Map 3 Kısımı Alinti Olabilir Sunucumuzu Hizli Acmak Zorunda Kaldik Ondan Kullandik Cogu Yeri Degistirdik ! Sıkıntı Etmeyin !

Emre Kazanci # AtomOnline.McSunucusu.Com # Hub Project
TheLab Turkiye Uzerinde Calismalarimiz Devam Etmekdedir . Turkce Ses Turkce Oyunlar Gelistiriliyor !
İlk Yerli Rust Sunucumuzu Tasarliyoruz Bize Destek Olabilirsiniz !

Vip Fiyatlari
Iron Vip = 5 Tl %50 İndirimde
Gold Vip = 10 Tl %50 İndirimde
Diamond Vip = 15 Tl %50 İndirimde
Atom Vip = 20 Tl %50 İndirimde
Sinirsiz Fly = 10 Tl %25 İndirimde
64 AtomTl(EditTL) = 5 Tl %75 İndirimde

Hadin Sizi Bekliyoruz ! Ip : AtomOnline.McSunucusu.Com

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardesim Sunucu Basarisiz Falan Degil Sunucu %100 Emektir ! Sunucusunun Sahibi Benim Emre Kazanci Yasim 17 Sunucu Paketi 12 Ay Yapilmistir ! %100 No Lagg %100 Eglence İcin Tasarlanmistir !

Sunucumuz Diger Sunuculardan Farkli OlmayaBilir Biliyorum Suanda İse Gelistiriyorum Sunucuya Enjekte Ediyorum ! Cekemeyen Kardeslerimiz Bot Atiyormus Onlarla Konustum Halletim ! DDOS Korumamiz HerTurlu Saldirilara Karsi Denendi Sunucumuz DDOSlarda Bile Cokme Kasma Meydana Gelmiyor !

Map 3 Kısımı Alinti Olabilir Sunucumuzu Hizli Acmak Zorunda Kaldik Ondan Kullandik Cogu Yeri Degistirdik ! Sıkıntı Etmeyin !

Emre Kazanci # AtomOnline.McSunucusu.Com # Hub Project
TheLab Turkiye Uzerinde Calismalarimiz Devam Etmekdedir . Turkce Ses Turkce Oyunlar Gelistiriliyor !
İlk Yerli Rust Sunucumuzu Tasarliyoruz Bize Destek Olabilirsiniz !

Vip Fiyatlari
Iron Vip = 5 Tl %50 İndirimde
Gold Vip = 10 Tl %50 İndirimde
Diamond Vip = 15 Tl %50 İndirimde
Atom Vip = 20 Tl %50 İndirimde
Sinirsiz Fly = 10 Tl %25 İndirimde
64 AtomTl(EditTL) = 5 Tl %75 İndirimde

Hadin Sizi Bekliyoruz ! Ip : AtomOnline.McSunucusu.Com
Güldürdün :)