Kardesim Sunucu Basarisiz Falan Degil Sunucu %100 Emektir ! Sunucusunun Sahibi Benim Emre Kazanci Yasim 17 Sunucu Paketi 12 Ay Yapilmistir ! %100 No Lagg %100 Eglence İcin Tasarlanmistir !
Diger sunuculardan bir fark yok, hep aynı şeylerle insanların karşısına çıkılıyor. Bunu sadece senin için söylemiyorum herkes için söylüyorum. Önüne gelen sunucu actiği zaman Türkiye sunucuları gelişmiyor, özelliklede çok bildiğini sanan terbiyeden yoksun, laftan anlamaz, küçük yaşta ki çocuklar yüzünden durum böyle.
Sunucumuz Diger Sunuculardan Farkli OlmayaBilir Biliyorum Suanda İse Gelistiriyorum Sunucuya Enjekte Ediyorum ! Cekemeyen Kardeslerimiz Bot Atiyormus Onlarla Konustum Halletim ! DDOS Korumamiz HerTurlu Saldirilara Karsi Denendi Sunucumuz DDOSlarda Bile Cokme Kasma Meydana Gelmiyor !
alıntı maplardan başka bir şey göremiyomrum
Map 3 Kısımı Alinti Olabilir Sunucumuzu Hizli Acmak Zorunda Kaldik Ondan Kullandik Cogu Yeri Degistirdik ! Sıkıntı Etmeyin !
Emre Kazanci # AtomOnline.McSunucusu.Com # Hub Project
TheLab Turkiye Uzerinde Calismalarimiz Devam Etmekdedir . Turkce Ses Turkce Oyunlar Gelistiriliyor !
İlk Yerli Rust Sunucumuzu Tasarliyoruz Bize Destek Olabilirsiniz !
Vip Fiyatlari
Iron Vip = 5 Tl %50 İndirimde
Gold Vip = 10 Tl %50 İndirimde
Diamond Vip = 15 Tl %50 İndirimde
Atom Vip = 20 Tl %50 İndirimde
Sinirsiz Fly = 10 Tl %25 İndirimde
64 AtomTl(EditTL) = 5 Tl %75 İndirimde
Hadin Sizi Bekliyoruz ! Ip : AtomOnline.McSunucusu.Com