ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paketi denemek için kurdum ancak arenalar hazır olarak gelmiyor sebebi nedir ?

mustafaxxk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
he anladım kusur degilde yani bir sorun varsa çöze bilirim söyle demeye çalışıyordum umarım paketi begenirsin ve işe yarar :D
Saolun Cok Guzel Bin Paket Emege Saygi

paket v1.0.1 olarak güncellendi güncelleme notlarını update log bölümünde bulabilirsiniz. Yorum Yapan Arkadaşlara Teşekkürler
Mta erdem Plugin Paketini sunıcuma kurdum su An Fakat oyuncular yumurtayı kıramıyor koylü marketleri kayıp oluyor Altan İtem cıkartan blokların Seviyesi Nasıl artcak?

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yumurta kırmak için sağ tıklama ile oluyor onu sol tıklama yapılmalı. Ek olarak üretici seviye yükseltmeleri eklenmeli. Bunlar eklenirse paket çok daha iyi olacaktır.

MTErdensan27

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Genarator Levellerinin Artırılması Bu Pluginin İçinde Yok Eger Siz Olsun İstiyorsanız Ücretli Bir Plugin Fiyatıda 60 TL
Saolun Cok Guzel Bin Paket Emege Saygi

Mta erdem Plugin Paketini sunıcuma kurdum su An Fakat oyuncular yumurtayı kıramıyor koylü marketleri kayıp oluyor Altan İtem cıkartan blokların Seviyesi Nasıl artcak?

Ayrıca Yumurtalar Kırılmıyorsa Skript Adlı Pluginin Çalıştıgına Emin Ol Yeni Paketin İçinde Uyumlu Spigot Sürümü Var Onunla Çalıştırmayı Dene Serverini
Yumurta kırmak için sağ tıklama ile oluyor onu sol tıklama yapılmalı. Ek olarak üretici seviye yükseltmeleri eklenmeli. Bunlar eklenirse paket çok daha iyi olacaktır.

Eger Dedigin Gibi Olsun İstiyorsan Şunu İndir Ve Plugins Klasöründeki Skript/Scripts Adlı Klasörün İçine At
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Weak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim süper olmuş başarılarının devamını dilerim.Süper devam et :D