Paketi denemek için kurdum ancak arenalar hazır olarak gelmiyor sebebi nedir ?
ne hatası yapmisim? kötü bir şey demiyorum hataları söyleyinki plugini daim güncel tutalımBi hata yapmisinizdir.
Kardesim ozur dilerim yanlis amladin kendi sunucumda kurdum hic bi hata almadan simdi editliyorum yarin acilacak o yuzden demistimyanlış birşeyler yapmışsın tüm haritaları ve tüm pluginleri tam attıgına emin ol
he anladım kusur degilde yani bir sorun varsa çöze bilirim söyle demeye çalışıyordum umarım paketi begenirsin ve işe yararKardesim ozur dilerim yanlis amladin kendi sunucumda kurdum hic bi hata almadan simdi editliyorum yarin acilacak o yuzden demistim
Saolun Cok Guzel Bin Paket Emege Saygihe anladım kusur degilde yani bir sorun varsa çöze bilirim söyle demeye çalışıyordum umarım paketi begenirsin ve işe yarar![]()
Mta erdem Plugin Paketini sunıcuma kurdum su An Fakat oyuncular yumurtayı kıramıyor koylü marketleri kayıp oluyor Altan İtem cıkartan blokların Seviyesi Nasıl artcak?paket v1.0.1 olarak güncellendi güncelleme notlarını update log bölümünde bulabilirsiniz. Yorum Yapan Arkadaşlara Teşekkürler
Saolun Cok Guzel Bin Paket Emege Saygi
Mta erdem Plugin Paketini sunıcuma kurdum su An Fakat oyuncular yumurtayı kıramıyor koylü marketleri kayıp oluyor Altan İtem cıkartan blokların Seviyesi Nasıl artcak?
Yumurta kırmak için sağ tıklama ile oluyor onu sol tıklama yapılmalı. Ek olarak üretici seviye yükseltmeleri eklenmeli. Bunlar eklenirse paket çok daha iyi olacaktır.
teşekkürler dostumKardeşim süper olmuş başarılarının devamını dilerim.Süper devam et![]()
Aga Bos Zamanın Varsa Benim Biraz Sorum Olcak skype yada tel var mı?teşekkürler dostum
[email protected]Aga Bos Zamanın Varsa Benim Biraz Sorum Olcak skype yada tel var mı?