Berkantdağ1e
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Skype verirmisinİnşallah Biticek yakında az kaldı![]()
Skype verirmisinİnşallah Biticek yakında az kaldı![]()
Merhabalar arkadaşlar,
Aylar önce kendi plugin paketimi paylaştım, umarım bu paketi bilmeyen kalmamıştır.
Paylaşmadan önce rütbeli sunucular yoktu, tek bildiğim biz ve eretna idi bazı sebeplerden dolayı paketi paylaşmaya karar verdim fakat sonuçlar beni üzdü açıkçası..
13 14 yaşındaki çocukların zekasına hayranım herkes bir prim peşinde yeri geliyor benim paketi indirip kendisi yapmış gibi yayınlayanlarıda gördüm, ordan indirip benim paketime burdan alıntı yapmışsın diyenleride gördüm emeklerime yazık. Ne tür cahil bir Türkleriz insanlar gittikçe kötüleşiyor, cahilleşiyoruz.. Tabi bu bazı insanlar için geçerli, aklı başında olan insanlarda var. Şuanda 50 den fazla rütbeli sunucular bulunuyor. Bu dönem içerisinde MineTurk'ü tekrardan açmaya karar verdim açmadan önce paket içerisinde baya bir değişiklik yapmaya karar verdim ve paylaştığım paketin üstünden biraz değişiklik yapıp sunucuyu açtım, biraz değişiklik denilemez aslında baya bir değişiklik yaptım.. Fakat bu yaptığım değişiklik paylaştığım paket ile kullandığım sunucudaki pl ler farkını koruyamadı, yani nasıl baksanız aynı dersiniz, sanki uğraşıyorum ve olmuyor gibi... Sunucumu açtıktan sonra bakıyorum +30 online zor geçiyoruz fakat benim paketimi kullanıp +50 online olan sunucuları görüyorum ve halime üzülüyorum. Pişmanım.
Sizler için paylaştığım paketi burnumdan getiren insanlar var. Bu yüzden v1.3 sürümünü paylaşmıyacağımın kararını verdim. Bundan sonra böyle, 13 14 yaşındaki çocuklar benim hazır emeklerimle sunucu açıp önüme geçmelerine izin veremem.
Bu günden sonra hiç kimseye paket hakkında ve sunucu kurulum hakkında yardımlarda bulunmayacağım.
Bazı insanlar yaptığı emeklerini paylaşmamakta haklılar. Sonuç ortada.
merak etmeyin o bir yıl uraşan zatne online kasmışdır ve millet yiyişi dururken kötüsüne gitmezMerhaba değerli forum üyesi,
Yeni kaliteli çekirdek sunucu açacakların arkası kapanacakmesala adam 1 yıl uğraştı çekirdek sunucu için sen bunu paylaşınca adamın biri gelicek prefixleri değiştirip çekirdek sunucu açacak 1 günde, 1 yıl uğraşan arkadaş'da açtığında 1 günde açan kişi daha çok tanınmış olucak ve 1 yılını harcayan adamın sunucusu dolmayacak bunun sonucunda üzülerek sunucuyu kapatıcak. bence paylaşma veya kendi sunucunu aç sana bir örnek veriyim
@FurkanYLMZ mesala kendi sunucusunun paketlerini paylaştı bir anda klan savaşları sunucuları açılış patlaması yaşadı kaliteli sunucular birden gerilere düşmeye başladı ve @FurkanYLMZ bir konu açtı bu konuyu alıntı yaparak sana sunuyorum;
Kısacası paylaştığına pişman oldu furkan kardeşimiz, inşallah beni anlamışsındır iyi forumlar..
uuu Türkçe dersi veriyor garib@Berkantdağ1e ilk olarak mesajları güzelce okuyun ondan sonra bir eleştiride bulunun lütfen.
uuu Türkçe dersi veriyor garib
Merhaba değerli forum üyesi,
Yeni kaliteli çekirdek sunucu açacakların arkası kapanacakmesala adam 1 yıl uğraştı çekirdek sunucu için sen bunu paylaşınca adamın biri gelicek prefixleri değiştirip çekirdek sunucu açacak 1 günde, 1 yıl uğraşan arkadaş'da açtığında 1 günde açan kişi daha çok tanınmış olucak ve 1 yılını harcayan adamın sunucusu dolmayacak bunun sonucunda üzülerek sunucuyu kapatıcak. bence paylaşma veya kendi sunucunu aç sana bir örnek veriyim
@FurkanYLMZ mesala kendi sunucusunun paketlerini paylaştı bir anda klan savaşları sunucuları açılış patlaması yaşadı kaliteli sunucular birden gerilere düşmeye başladı ve @FurkanYLMZ bir konu açtı bu konuyu alıntı yaparak sana sunuyorum;
Kısacası paylaştığına pişman oldu furkan kardeşimiz, inşallah beni anlamışsındır iyi forumlar..
Paylaşmamayı yapabilirim ya da sunucuma 10 oyuncu getirene verebilirim paketi ya da ne biliyim üzerinden para kazanabiliceğim linkler koyabilirim. Ama Amacım bu değil sizde biliyorsunuzdur ki Türkiye de sunucu olayı berbat düzeylerde ki buna 9-10 yaşındakiler bulaşıyo diye olabilir ona bir şey demiyorum. Ama bir de şöyle düşünün Türkiye de Daha Fazla Hub Sunucu Olucak. Ayrıca Hazırladığım Paketin nereden baksanız 32-64 arası bir ram ihtiyacı var yani kimse kalkıp (9-10 yaş grubundan bahsediyorum) o sunuculara o kadar para veremez. İçinden 1-2 tane seçer alır kullanır. Ama Adam Akıllı Yürütmek İsteyen ya gelir benden Yardım İster Ya da Paketimi kullanır. Amacım da Tamamen Bu. Yani Tamam Hak veriyorum sunucu açanların %70-80 b*k alınmayın ama öyle. Adam Akıllı Sunucu Açanlar bile adam akıllı minigames açamıyolar. Zaten Ben Paketi test olarak çıkarıcam önce. Sonradan Asıl Versiyonu Çıkaran Kadar Eğer kötü bir şeyler olduğunu sezersem Kendim linkleri silerim ve Gerçekten Hub Açmak İsteyen Arkadaşlara da Sesleniyorum... Skype: Multi Nitro Hub Açıcaklar Eklesin Her Türlü Yardımda Bulunurum. (Ortaklık Teklif Etmeyin Sakın) İyi Forumlar... SON OLARAK ANKET SONUCUNA GÖRE YAYINLIYICAM... Tekrardan İyi Forumlar...merak etmeyin o bir yıl uraşan zatne online kasmışdır ve millet yiyişi dururken kötüsüne gitmez
Sadece O da Değil Sermaye Dışa Kaçmasınhaklısın paylaşki türk sunucuların değeri artsın yabancıların arkasında kalmıyalım
im skypen varmı bide map da atacakmısın bunların yanında ?Sadece O da Değil Sermaye Dışa KaçmasınGerçi Pluginleri Kullanarak kaçıyo yine ama anladın sen beni
![]()
anladığına sevind
im skypen varmı bide map da atacakmısın bunların yanında ?
Öncelikle AliOfficial senin yorumu cevaplıyım.. Belki Pişman Olucam Ama Er Geç Biri Bütün Bu Yapılanların Kıymetini Görücek. Ben Buna İnanıyorum ve İnancım Doğrultusunda Hareket Ediyorum...ben diyeceğimi dedim sende pişman olucaksın benden demesi ama palaşırsan bi yandan iyi olur oda düzgün dürüst kişilerin hub sunucu açması ama bazı larıda varki full dolandırmak için açarlar iyi forumlar..
Bu arada küçük bir tavsiye paralı pluginler var pakkete sil yoksa telif yersin ve gg
Skype varmı hayla cevap yazmadınÖncelikle AliOfficial senin yorumu cevaplıyım.. Belki Pişman Olucam Ama Er Geç Biri Bütün Bu Yapılanların Kıymetini Görücek. Ben Buna İnanıyorum ve İnancım Doğrultusunda Hareket Ediyorum...
Ayrıca Berkant Ben Paylaştığımda Büyük İhtimalle Boyutu Yüksek Olucak Çünkü Nereden Baksan HungerGames te sadece 1.2 gb lık arena var ki ben eggwars ve skywars takileri saymıyorum bile ama bakıcaz belki defalarca sıkıştırırım![]()
Bence cok yanlış düşünüyorsunuz arkadaş burda emek vermiş ve sunucu acıcaklar icinde bir nevi kolaylık olacak mesela ben suan 9 sunucu mevcut elimde bu paketi yapmak kolay bir şey degil sayın arkadaşım ha şu yönden sizi katılmıyorum sen hub mı gidersin yoksa ufak bi sunucuya mı gidersin ? atıyorum 20 15 onlinesi olana mı gidersin veya 30 50 mi ? hub herzeman ii dir cok onlinesi olan bi şeydir.Bir şu yönden düşün. Sen Paketini Paylaştığın vakit Kalitesiz Birsürü Hub Sunucular Doğar ve Kaliteli ve Önü Açık Sunucuların Önünü Kapatır. Ve Şu Zamanlarda Çok Ucuz ve Kaliteli Vds de Alabiliyoruz. Bence Paylaşma.
bana katıldığın için sevindimBence cok yanlış düşünüyorsunuz arkadaş burda emek vermiş ve sunucu acıcaklar icinde bir nevi kolaylık olacak mesela ben suan 9 sunucu mevcut elimde bu paketi yapmak kolay bir şey degil sayın arkadaşım ha şu yönden sizi katılmıyorum sen hub mı gidersin yoksa ufak bi sunucuya mı gidersin ? atıyorum 20 15 onlinesi olana mı gidersin veya 30 50 mi ? hub herzeman ii dir cok onlinesi olan bi şeydir.