Premium Sorunu Yardım

MelihBey

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben İninal Kart Aldım Ve Karta Gerekli Miktarda Bakiye Yükledim
Minecraftı Satın Alırken An error occurred while placing order, please verify credit card info and try again
Hatası Alıyorum
Minecraft Sitesi Felan Değişti Paypalada Bağlayamıyorum Kartımı Paypal Kapandı
Çok Gezindim İnternetde Ama Bir Sonuca Varamadım Yardımcı Olursanız Sevinirim..

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kart bilgilerini yanlış girmiş olabilirsin. Paypal ile almayı deneyebilirsin. (Bazen kartların başka ülkelerde alışverişini engelleyebiliyorlar.) Paypal ile halen alışveriş yapan arkadaşlar olduğunu duymuştum. Olmuyorsa malesef başka yerden satın alıcaksın.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Güvenilirlik oranı %97 civarı olanları almanı öneririm.
Buralardan kalkan korumalı alırsan sıkıntı çıkmaz. Sana bir kod verecekler, Sonra üye olduğun hesaptan kodu onaylayacaksın. (Nasıl onaylanıyordu bilmiyorum.)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Kart bilgilerini yanlış girmiş olabilirsin. Paypal ile almayı deneyebilirsin. (Bazen kartların başka ülkelerde alışverişini engelleyebiliyorlar.) Paypal ile halen alışveriş yapan arkadaşlar olduğunu duymuştum. Olmuyorsa malesef başka yerden satın alıcaksın.

Buralardan kalkan korumalı alırsan sıkıntı çıkmaz. Sana bir kod verecekler, Sonra üye olduğun hesaptan kodu onaylayacaksın. (Nasıl onaylanıyordu bilmiyorum.)
Minecraft.net hariç hiçbir site üzerinden almak saçmalık. %97 civarında güvenilir vs hepsi hikaye bunların sonuçta o siteler kendileri site olarak offical satış yapmıyor yüzlerce satıcı var tercih edilmemeli kesinlikle hele ki minecraft gibi bir oyunda.
Büyük ihtimal kart bilgilerini yanlış girdiğinden kaynaklı bir sorundur bu yaşadığın olay veya ininal kartı aktif etmek gerekiyordu kendi sitesi üzerinden sorun ondan da kaynaklı olabilir.

• Beğen
Reactions: DIO

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Minecraft.net hariç hiçbir site üzerinden almak saçmalık. %97 civarında güvenilir vs hepsi hikaye bunların sonuçta o siteler kendileri site olarak offical satış yapmıyor yüzlerce satıcı var tercih edilmemeli kesinlikle hele ki minecraft gibi bir oyunda.
Büyük ihtimal kart bilgilerini yanlış girdiğinden kaynaklı bir sorundur bu yaşadığın olay veya ininal kartı aktif etmek gerekiyordu kendi sitesi üzerinden sorun ondan da kaynaklı olabilir.
Şahsen buradan aldım. Herhangi bir sorun yok. Ülkemizdeki kartlar ile aldığında fahiş fiyatlara alabiliyorsun. Bu sistemleri bilmiyorsan lütfen karışma. 2 senedir buradan aldığım hesabı kullanmaktayım. Öyle sizin 15-16 yaş arası takip ettiğiniz saçma youtuberların önerdiği siteler değil bunlar. Lütfen sizde bilmediğiniz konuya genel klişeler ile cevap vermeyin. Ek olarak minecraft 1 ay kadar önce minecraft premium hesap satan migrate hesapların kullanımı durdurulması için g2a ve kinguine bildirim yayınladı. Başka ülkelerde bu oyun elbette indirime giriyor. Adamlar bu indirimleri fırsat bilip stokluyorlar. Siz rahat olun. Ben güvenmediğim şeyi önermem. Ek olarak neredeyse minecraft netteki fiyata satılıyor.

Mockingjayyisback

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende ininal kart ile satın almıştım. Fakat kartı aldıktan bir hafta sonra 3D secure sistemi aktif olduğundan beklemelisin. Ayrıca premium fiyatından yaklaşık 10 tl fazladan yüklemeni öneririm.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Şahsen buradan aldım. Herhangi bir sorun yok. Ülkemizdeki kartlar ile aldığında fahiş fiyatlara alabiliyorsun. Bu sistemleri bilmiyorsan lütfen karışma. 2 senedir buradan aldığım hesabı kullanmaktayım. Öyle sizin 15-16 yaş arası takip ettiğiniz saçma youtuberların önerdiği siteler değil bunlar. Lütfen sizde bilmediğiniz konuya genel klişeler ile cevap vermeyin. Ek olarak minecraft 1 ay kadar önce minecraft premium hesap satan migrate hesapların kullanımı durdurulması için g2a ve kinguine bildirim yayınladı. Başka ülkelerde bu oyun elbette indirime giriyor. Adamlar bu indirimleri fırsat bilip stokluyorlar. Siz rahat olun. Ben güvenmediğim şeyi önermem. Ek olarak neredeyse minecraft netteki fiyata satılıyor.
Ben kendi orjinal sitesinden alacağım fiyattan daha fazla verip ve üstüne ek olarak sorunlu çıkma ihtimalini ortadan kaldırmak için birde shield alıp ortalama 10 lira fazla vereceksem ne anladım ben o işten ?
Diğer oyunlarda kullanılabilir siteler steam vs fiyatının çok altında alabiliyorsun çünkü oyunlar sadece steamda satılıp adamlar o keyleri sadece steamdan alıp sana daha ucuza verme gibi bir şey yapmıyorlar alabileceğin onlarca yer var ama minecraft için aynısı geçerli değil orjinal sitesi hariç farklı sitelerin kullanılmasını tavsiye etmiyorum istediği kadar güvenli olsun istediği kadar sorunsuz olsun her türlü bana ek olarak ücret çıkartıyor ve buda tamamen gereksiz ha eğer param fazla geliyor bana ek olarak masraf yaparım diyorsan sorun değil.

MelihBey

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bilgiler Doğru doğru girmesem hata veriyor zaten aktifde ettim kardeş

Bende ininal kart ile satın almıştım. Fakat kartı aldıktan bir hafta sonra 3D secure sistemi aktif olduğundan beklemelisin. Ayrıca premium fiyatından yaklaşık 10 tl fazladan yüklemeni öneririm.
bu 3d secure nedir biraz açarmısın ayrıca minecraft 77 tl lerde bendede o kadar para var sıkıntı olacagını sanmam

Teşekkür Ederim Fakat Bunların Belirli Bir Kimliği Yok Güven Meselesi Yani Herşeyi Denemeye Çalışacagım Olmazsa Bunlara Başvururum Herhalde Teşekkürler Yineden Bilgilendirdiğin İçin.

sanedan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Aynı hatayı bende alıyorum bütün herşeyi doğru giriyorum nasıl çözebilirim bu sorunu yardım edin lütfen

Mockingjayyisback

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@MelihBey , 3D Secure, çalıntı bir kredi kartı ile yapılacak alışverişleri rahatlıkla önler. Sebebi de kart sahibinin telefonuna onay sms bilgisi gönderilerek ödemenin tamamlanmasıdır. Kart aktifleştirildikten,yaklaşık bir hafta içinde sanal satın alımlar için gerekli olan 3D secure da aktifleşiyor. Yani beklemelisin :p

MelihBey

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
@MelihBey , 3D Secure, çalıntı bir kredi kartı ile yapılacak alışverişleri rahatlıkla önler. Sebebi de kart sahibinin telefonuna onay sms bilgisi gönderilerek ödemenin tamamlanmasıdır. Kart aktifleştirildikten,yaklaşık bir hafta içinde sanal satın alımlar için gerekli olan 3D secure da aktifleşiyor. Yani beklemelisin :p
Teşekkür Ederim,Peki Diyelimki Aktifleşmedi Bazıları Bekleyip Sorun Devam Ediyor Diyor Ne Yapmam gEREKEBİLİR?

Kaanoss

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok bilgili değilim fakat kartın yurtdışı alışverişe kapalı olabilir.:hmm: