Dediğim Gibi Telefon Numarasını Aramıştım Yapay Zeka Var(1 e basın Şu ise 2 ye Basın..)Önemli değil.İşe yaradıysa söyle![]()
Dediğim Gibi Telefon Numarasını Aramıştım Yapay Zeka Var(1 e basın Şu ise 2 ye Basın..)Önemli değil.İşe yaradıysa söyle![]()
Dediğim Gibi Telefon Numarasını Aramıştım Yapay Zeka Var(1 e basın Şu ise 2 ye Basın..)
Arıyorum Açan Yok![]()
Buradaki numaraları dene![]()
Teşekkür Ederim Kardeş Facebook Adreslerinden Bildirmiştim Cevap Bekliyorum , Belki Hediye Kodu İle Alabilirim Diye DüşündümBir daha arayın. Doğrulamada sıkıntı var. Alışveriş yapamıyorum diyin.
Sitesinde Hızlı cevap servisi numarası var. Onu arayın.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Sağ altta yazıyor.
Mojangın sitesinden giriş yapsanız bile. Gene satın almak için sizi minecraft.net'e yönlendirecektir. Orada sadece arkadaşınız filan minecraft.netten hediye kodu alırsa o kodu girebiliyorsunuz.
10 tl yükledim aynı sorun var kardeş hala10 ₺ yüklemen yeterli olacaktır.(2-3 ₺ civarı bir şey olsa gerek) Daha fazla para alacaklarını sanmam.
Acaba suan ininal ile ödeme yöntemimi kapalı ne yapacagız net bir bilgi varmı?arkadaslar aynı sorun bendede var biri yardımcı oalbilirmi şu an ininalde 81 tl var fakat ödeme yaptıgımda error veriyor ilginc bir sekilde.3d secure onaylama falan hersey acık 1 yıldır kullanıyorum ve cokca alısveris yaptım.kart bilgileride kesinlikle doğru.
arkadaslar aynı sorun bendede var biri yardımcı oalbilirmi şu an ininalde 81 tl var fakat ödeme yaptıgımda error veriyor ilginc bir sekilde.3d secure onaylama falan hersey acık 1 yıldır kullanıyorum ve cokca alısveris yaptım.kart bilgileride kesinlikle doğru.
Acaba suan ininal ile ödeme yöntemimi kapalı ne yapacagız net bir bilgi varmı?
Cevabı Açtıgın Kendi Konuna Yazdım Büyük ihtimal sorun oarkadaslar aynı sorun bendede var biri yardımcı oalbilirmi şu an ininalde 81 tl var fakat ödeme yaptıgımda error veriyor ilginc bir sekilde.3d secure onaylama falan hersey acık 1 yıldır kullanıyorum ve cokca alısveris yaptım.kart bilgileride kesinlikle doğru.
Acaba suan ininal ile ödeme yöntemimi kapalı ne yapacagız net bir bilgi varmı?