Premium Sorunu Yardım

MelihBey

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Buradaki numaraları dene :D
Arıyorum Açan Yok :D

Arkadaşlar İninal Kart Yetkilileri İle Görüştüm 2 Gün SOnra 3D Secure Aktif Oluyor Dedi Neredeyse 2 Gün Oldu Aynı Hata Geliyor
ERROR PLACING ORDER
An error occurred while placing order, please verify credit card info and try again

Sürekli Bu Hata Geliyor Başka Bir Önerisi Olan Varmı Birde Minecraft Gift Kod İle İlgili bir şey Buldum Beni account.mojang.com/login Bu Siteye Attı Burdan Kod Alsam Premium Almış Olurmuyum Bilgisi Olan Varmı?

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bir daha arayın. Doğrulamada sıkıntı var. Alışveriş yapamıyorum diyin.
Sitesinde Hızlı cevap servisi numarası var. Onu arayın.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sağ altta yazıyor.
Mojangın sitesinden giriş yapsanız bile. Gene satın almak için sizi minecraft.net'e yönlendirecektir. Orada sadece arkadaşınız filan minecraft.netten hediye kodu alırsa o kodu girebiliyorsunuz.

MelihBey

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bir daha arayın. Doğrulamada sıkıntı var. Alışveriş yapamıyorum diyin.
Sitesinde Hızlı cevap servisi numarası var. Onu arayın.
Sağ altta yazıyor.
Mojangın sitesinden giriş yapsanız bile. Gene satın almak için sizi minecraft.net'e yönlendirecektir. Orada sadece arkadaşınız filan minecraft.netten hediye kodu alırsa o kodu girebiliyorsunuz.
Teşekkür Ederim Kardeş Facebook Adreslerinden Bildirmiştim Cevap Bekliyorum , Belki Hediye Kodu İle Alabilirim Diye Düşündüm

Arkadaşlar ininal Facebook Hesabından Sordum Bana Bakiye İle İlgili Şöyle bir şey Demişti:
Yurtdışı işlemlerinde, alışveriş tutarınız döviz kuru banka ve takas işlemleri gereği %7 oranında farklılık göstermektedir.

Şimdi Minecraft 76 Tllerde Hesabımda 77 Tl Var Ve Yurtdışı İşlem Oran Farklılık Felan Diyorlar Ek Para Mı ALıyorlar Yani Öyleyse Ne Kadar Daha Yüklemem Gerekiyor?
Yardımcı Olursnaız Sevinirim

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
10 ₺ yüklemen yeterli olacaktır.(2-3 ₺ civarı bir şey olsa gerek) Daha fazla para alacaklarını sanmam.

m2furkan11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaslar aynı sorun bendede var biri yardımcı oalbilirmi şu an ininalde 81 tl var fakat ödeme yaptıgımda error veriyor ilginc bir sekilde.3d secure onaylama falan hersey acık 1 yıldır kullanıyorum ve cokca alısveris yaptım.kart bilgileride kesinlikle doğru.

arkadaslar aynı sorun bendede var biri yardımcı oalbilirmi şu an ininalde 81 tl var fakat ödeme yaptıgımda error veriyor ilginc bir sekilde.3d secure onaylama falan hersey acık 1 yıldır kullanıyorum ve cokca alısveris yaptım.kart bilgileride kesinlikle doğru.
Acaba suan ininal ile ödeme yöntemimi kapalı ne yapacagız net bir bilgi varmı?

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1

Siteyi açınca sağ altta Hızlı cevap servisi var o numarayı arayın. Bu tarz sorunları forumlara yazmak yerine kart sağlayıcılarıyla konuşmanız daha yararlı olacaktır.

melih343

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Cevabı Açtıgın Kendi Konuna Yazdım Büyük ihtimal sorun o