İp hakkaında Help me :(

BHgg

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler arkadasım bana dediki ip adresin bumu dedi bende whats my ip den baktım ve sölediği ip le doğru değildi ve bir anda internetim gitti sonra hemen geldi .
Korktum ve modeme reset attım ip değişömişmidir kötü birşeyler yapabilirmi lütfen yardım :(

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skype'den ip bulma devri çoktan kapandı. Büyük ihtimalle onun yetkili olduğu bir sunucuya girmişsindir, ya da kendi sitesine girdin. Oradan ip adresini buldu. Ama Skype üzerinden artık bulunmuyor.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Skype'den ip bulma devri çoktan kapandı. Büyük ihtimalle onun yetkili olduğu bir sunucuya girmişsindir, ya da kendi sitesine girdin. Oradan ip adresini buldu. Ama Skype üzerinden artık bulunmuyor.
" sölediği ip le doğru değildi " diyor arkadaş...

Vallaha IP ni bilmeden bir şey yapamaz hatta IP ni öğrense bile ne yapabilecek ? Bu olaydan korktuğuna göre senin ver arkadaşının yaşı max 13 falan o yaştaki çocuk DW üzerinden pc ne bağlansa bile en büyük yapabileceği şey dosyalarını silmeye çalışmak olur. Ha öyle IP ni bilmesi ile internetini kesebileceğini falan sanma en fazla ddos atabilir onuda o söyleyen arkadaşın yapamaz.

BHgg

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
" sölediği ip le doğru değildi " diyor arkadaş...

Vallaha IP ni bilmeden bir şey yapamaz hatta IP ni öğrense bile ne yapabilecek ? Bu olaydan korktuğuna göre senin ver arkadaşının yaşı max 13 falan o yaştaki çocuk DW üzerinden pc ne bağlansa bile en büyük yapabileceği şey dosyalarını silmeye çalışmak olur. Ha öyle IP ni bilmesi ile internetini kesebileceğini falan sanma en fazla ddos atabilir onuda o söyleyen arkadaşın yapamaz.
Hicbise yapamaz demissiniz modeme res attim yeni ip gelmismidir

Hicbise yapamaz demissiniz modeme res attim yeni ip gelmismidir
Eminsiniz demi ben internet işlerinden korkarımda biraz

mustafaxxk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aynen küçük çocuklar ddos programı indirip iplogger den ip bulup kendini hacker sanıyor :/
Bide Sana Seni Çökrtcm Siten ucacak modemin yancak cocuklar bilmiyoki karşıdaki adamda 6x10gbit net paglantılı vps var :D Cok gülüyom

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi