" sölediği ip le doğru değildi " diyor arkadaş...Skype'den ip bulma devri çoktan kapandı. Büyük ihtimalle onun yetkili olduğu bir sunucuya girmişsindir, ya da kendi sitesine girdin. Oradan ip adresini buldu. Ama Skype üzerinden artık bulunmuyor.
Hicbise yapamaz demissiniz modeme res attim yeni ip gelmismidir" sölediği ip le doğru değildi " diyor arkadaş...
Vallaha IP ni bilmeden bir şey yapamaz hatta IP ni öğrense bile ne yapabilecek ? Bu olaydan korktuğuna göre senin ver arkadaşının yaşı max 13 falan o yaştaki çocuk DW üzerinden pc ne bağlansa bile en büyük yapabileceği şey dosyalarını silmeye çalışmak olur. Ha öyle IP ni bilmesi ile internetini kesebileceğini falan sanma en fazla ddos atabilir onuda o söyleyen arkadaşın yapamaz.
Eminsiniz demi ben internet işlerinden korkarımda birazHicbise yapamaz demissiniz modeme res attim yeni ip gelmismidir
Arkadaşının evindeki modemin kablolarını kes .-.
Ya Herkes Hacker Kesilmiş ipini bulse ne yapcak![]()
#GetRekt
İpini Bulsa ne OlcakOnlar Hacker değil Lamer oluyor![]()
İpini Bulsa ne Olcak
Kendi ipimi atabilirim
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlar Hep TurkHackTeam İn Yan EtkileriAncak DDOS atar :/
Bunlar Hep TurkHackTeam İn Yan Etkileri
Bide Sana Seni Çökrtcm Siten ucacak modemin yancak cocuklar bilmiyoki karşıdaki adamda 6x10gbit net paglantılı vps varAynen küçük çocuklar ddos programı indirip iplogger den ip bulup kendini hacker sanıyor :/
Bide Sana Seni Çökrtcm Siten ucacak modemin yancak cocuklar bilmiyoki karşıdaki adamda 6x10gbit net paglantılı vps varCok gülüyom
Bakıyorum Meraklısın Bu İşlereSkype Resolver dan ip buluyolar sonra oo heçkırım diyolar![]()