ACİL YARDIM!!! Minecraft Serverde Oynarken Serverden Atıyor!

Hüseyin124

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Net hızında bir sıkıntı yok. Dediğim gibi Bilgisayarın'da arka planda çalışan uygulamalarda neti kullanan bir uygulama olabilir. Yada netine bağlanan biri vardır. Bana Görev Yöneticisini açıp İşlemler sekmesinde tüm işlemleri resim olarak buraya atarsan gereksiz kapatabileceğin uygulamaları söylerim.
Buyur
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Blue stackı ayarlarından otomatik başlat varsa kapat. Kullanmadığın sürelerde uygulama sürekli kapalı olsun.
Digital wawe update adlı programın ayarlarından update servisini kapat. Elle güncellemesi varsa onu ara sıra kontrol ederek güncelleyebilirsin.
MCAfee antivirüsü önermem. İyi bir koruma sağlamaz hemde gereksiz net ve v.b kullanabilir. Aynı şekilde onla birlikte yüklenen İntel security true key adlı şeyler. Bunları kaldırırsan senin için iyi olucaktır. Başlangıçta realtek vb. uygulamları durdur yap. Gereksiz çalışmasın.
Hizmetlere girip Yazdırma biriktiricisi ve Windows Searchı kapatırsan baya iyi olur.
Başlata tıklayıp Ayarlar oradan Gizlilik daha sonra Arka plan uygulamaları yazan yere tıklayıp orada olan tüm programları kapalı yap. (Arka planda durduk yere çalışıp neti kullanmasınlar.)

Hüseyin124

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Blue stackı ayarlarından otomatik başlat varsa kapat. Kullanmadığın sürelerde uygulama sürekli kapalı olsun.
Digital wawe update adlı programın ayarlarından update servisini kapat. Elle güncellemesi varsa onu ara sıra kontrol ederek güncelleyebilirsin.
MCAfee antivirüsü önermem. İyi bir koruma sağlamaz hemde gereksiz net ve v.b kullanabilir. Aynı şekilde onla birlikte yüklenen İntel security true key adlı şeyler. Bunları kaldırırsan senin için iyi olucaktır. Başlangıçta realtek vb. uygulamları durdur yap. Gereksiz çalışmasın.
Hizmetlere girip Yazdırma biriktiricisi ve Windows Searchı kapatırsan baya iyi olur.
Başlata tıklayıp Ayarlar oradan Gizlilik daha sonra Arka plan uygulamaları yazan yere tıklayıp orada olan tüm programları kapalı yap. (Arka planda durduk yere çalışıp neti kullanmasınlar.)
Bluestacks ve Digital wawe update adlı programların ayarları nerde ben bulamadım. Bi de MCAfee programını parayla aldım. Onun yerine daha iyi bir antivirüs programı var mı? İntel Security True Key bunu kaldırırsam PC'ye bir şey olmaz dimi. Başlangıçta Realtek vb. uygulamaları durdurursam mesela skpe'de konuşurken bir şey olmaz dimi. Sonuçta Realtek Ses sürücüsü yaa. Kısacası biraz daha açarsan sevinirim.

Antivirüs'ünü değiştir.Eset 9 Öneneririm. En Üst Düzeyde Koruma Sağlıyor.
Ücretsiz mi peki

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
İntel security true key ve mcafee aynı şeyler zaten iyi bir antivirüs değil ondan diyorum. Paralı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kaspersky'dir Eset iyi bir antivirüs değil. Alternatif olarak Norton yada bitdefeder'da satın alabilirsin. Ücretsiz olarak Comodo İnt Security yada Panda Cloud Free'yi kullanabilirsin. Başlangıçta realtekdi galiba o ses sürücüsü ayar yapmanı sağlıyor onda pek bir ayar yok onu durdurusan ses filan bozulmaz. Skypeyide başlangıçta çalıştırma ayarını kapat. Kendin çalıştırğında açılsın sadece.

Hüseyin124

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İntel security true key ve mcafee aynı şeyler zaten iyi bir antivirüs değil ondan diyorum. Paralı en iyi antivirüs Kaspersky'dir Eset iyi bir antivirüs değil. Alternatif olarak Norton yada bitdefeder'da satın alabilirsin. Ücretsiz olarak Comodo İnt Security yada Panda Cloud Free'yi kullanabilirsin. Başlangıçta realtekdi galiba o ses sürücüsü ayar yapmanı sağlıyor onda pek bir ayar yok onu durdurusan ses filan bozulmaz. Skypeyide başlangıçta çalıştırma ayarını kapat. Kendin çalıştırğında açılsın sadece.
Skype'in başlangıçta çalıştırma ayarını kapattım. Fakat Bluestacks ve Digital wawe update adlı programların ayarlarını bulamadım, başlangıçta çalıştır ayarını kapatamadım. Nasıl yapacağım. Bi de Eset 9 yüklesem olur mu?

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Skype'in başlangıçta çalıştırma ayarını kapattım. Fakat Bluestacks ve Digital wawe update adlı programların ayarlarını bulamadım, başlangıçta çalıştır ayarını kapatamadım. Nasıl yapacağım. Bi de Eset 9 yüklesem olur mu?
Eset'te ücretli eğer ücret verip alıcaksan. Dediğim gibi kaspersky dışında satın alma. Diğerleri beş para etmez. Eğer alpemix id ve şifre yollarsan o programların başlangıç ayarlarının nasıl kapatıldığına bakabilirim.

Hüseyin124

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eset'te ücretli eğer ücret verip alıcaksan. Dediğim gibi kaspersky dışında satın alma. Diğerleri beş para etmez. Eğer alpemix id ve şifre yollarsan o programların başlangıç ayarlarının nasıl kapatıldığına bakabilirim.
Param yok Eset 9'u ücetsiz indirmeyi buldum. onu yüklesem olur mu?

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Peki şu Bluestacks ve Digital wawe update programlarının ayarları nerede ben bulamadım. Bu iki programın başlangıçta çalıştır ayarını kapatacam da.
O programlara girip programların ayarlarını kurcalaman lazım. 2 Programıda kullanmadım o yüzden bilmiyorum.