Şimdi buraya uzun uzun hikayemi yazacağım :'(
Minecraft'ın kodlama haberleri çıkmıştı. Tabi ben daha 10 Yaşında falanım. Markur a. Person arkadaşımızı takip eden kodlama açısından benim abim gibi biri vardı. Ondan dolayı gördüm işte MC yi öğrendim. Hiç unutmam ilk çıkışında sadece Cobblestone vardı böyle içine falan girebiliyordunuz. EY gidi günler EY

Herneyse. Baktım işte 11 yaşındayken çıkmıştı sanırım zaten. Öyle oynamaya başladım. Acayip eğlenceli gelmişti. Ama örümceklerden nedense korkuyordum. Lav bulunca acayip seviniyordum lav oluşturamıyorduk o zamanlar

Öyle gün geçtikçe diyorum cidden gün gün minecraft gelişiyordu. MultiPlayer kısmı açıldı ama ben dedim önemsiz birşeydir. Hiç denemiyordum. Sonra ilk bir NoMercyMC ye girmiştim Ege den. Allahım nasıl sevinçliyim anlatamam. O zamanlar tabi 1.4 versiyonları bile değil

Internet Cafe ilede işte yeni yeni tanışmıştık. Gidiyorduk sürekli beraber MC oynamaya. Bir gün aklıma geldi dedim ki aha biz nasıl beraber oynuyoruz. Evdede oynayamaz mıyız ? İşte buradan sonra UFKUM AÇILDI

3(Kaç yıl oldu harbi la) yıl önce falanda işte bu araştırmaları yaparken MCTURK forumunu buldum. Sonra Server açma arayışlarında Nitrado ile tanıştım. Bir gün kendim yapıcam birşeyleri bakmıcam dedim. Tabi o zaman ininal falan yok. Zar zor aldığım annemin kredi kartı ile nitradodan server diye 1 yıllık alan adı almıştım. Denedim falan yapmayı da olmadı. Sonra dedim bırakayım. Alan adı olduğunu bilmiyordum. Sonra bir baktım kine 1 Yıl boyunca boş durmuştu

Sonra SonOyuncu falan tanıştım. Hiç unutmam ASLA, sonOyuncu nun Creative server'ında WE vardı. İlk orada öğrendim ve tanıştım WE ile. Orada WE ile build yapardık okul falan. Sonra birimiz müdürü falan olurdu. Tanımadığım kişiler kavramıda o zaman şekil almıştı zaten. Sonra sabahları erken 7 de 8de girmeye başlayınca kaçınılmaz son

Gözümde bir hastalık oluşmuştu işte. Gözüm kızarıyordu. Bende uzak kaldım biraz. 1.5.2 Çıkmış falan. Öyle Sonra Bursa'ya taşınınca 4 yıl önce, Coding kavramına giriş yaptım. Çok üşenmiştim başta ama,
O kadar eğleniyordum ki kodlama yaparken inanamazsınız. Hayalgücümü dışarı atmanın daha kolay bir yoluydu benim için. Sonra bilgisayar dünyasına,Kodlama dünyasına ve Forum dünyasına 1 yıla yakın ara verince, o hayal dünyası söndü gibi oldu. Sonra tekrar toparlamaya çalıştım ama, Eskisi gibi olmuyordu işte. En sonda işte Bursadan Muğla/Marmaris e taşındım. Yaz başı. Şuanda italyadan vatandaşlık almaya çalışıyorum. AB ülkelerine gidebilmek için. Evet gençler benim hayat hikayem böyle

16-18 yaş Taliplerimi bekliyorum Mümkünse italyada oturan fDSAFSD:
-İyi Forumlar