TeknoZ
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Galiba yanlış anlaşıldım oyun parası ile büyü basılıyor. Koruma 4 büyü 15 bin TL baya da ucuz.EŞYAYA BÜYÜ BASMA YERİ (Para ile.)
Yuh.Oğlum az para düşünmeyin.
Galiba yanlış anlaşıldım oyun parası ile büyü basılıyor. Koruma 4 büyü 15 bin TL baya da ucuz.EŞYAYA BÜYÜ BASMA YERİ (Para ile.)
Yuh.Oğlum az para düşünmeyin.
Yanlış anlamadın.Oraya ''Oyun Parasıyla'' yaz o zaman.Galiba yanlış anlaşıldım oyun parası ile büyü basılıyor. Koruma 4 büyü 15 bin TL baya da ucuz.
Sunucumuzda 2 adet rehber, 2 adet moderatör ve 1 tanede kurucu vardır. Rehberler ve moderatörler elinden geldiğince çevrimiçi olmaya çalışıyor. Hiçbir zaman oyunculara saygısızlık yapmadık umursamaz diyorsanız oyun içi şikayet ve isteklerinizi moderatörlere, açık değillerse skype'tan bana, sorunlarınızı ve sorularınızı rehberlere iletin kurucunun görevi sizinle ilgilenmek değil. Ve Sunucu birdaha sıfırlanmayacaktır.Baştan almak gerekirse server güzeldi ilk olarak güzel gözüktü gözüme.
Fakat biraz oynadım ve anladım adminin ne kadar yetersiz ve umursamaz olduğunu... Adam ne emekleri umursuyor nede biriyle ilgileniyor. Oyun içinde kendisinden başka yetkili birini göremedim. Yani diyeceğim kadrosu zayıf -hatta yok- ve umursamaz. Edit olayları anlaşılmaz neyin ne olduğu belli değil.
Serverin kesinlike sadece bi yerden para kazanmak için açıldığı belli ama böyle giderse para da kazanamaz, insan önce saygılı olur bir yetkili kadrosu bulur. Sonra başlar server işine sonra çevre yapar oyuncu toplar, oyuncu topluluğu oluşunca vip'e edit'e başlar sonra gelir.
Yani diyorum ki boşuna girip zamanınızı kaybetmeyin...
""En son birde rütbelerin sıfırlanma olayı var. O kadar kasan emek veren insanların emeklerini silecek. Nedeni de neymiş emek veren adam 25 TL lik vip ile eşit mi olacakmış, bu arkadaş zaten böyle giderse vipten de kazanamaz. Ben de emek vermiştim gidecek güzelim emekler.""
kurucunun görevi sizinle ilgilenmek değil.Sunucumuz güncellendi ve birdaha sıfırlanmicaktır. İyi oyunlar.
Sunucumuzda 2 adet rehber, 2 adet moderatör ve 1 tanede kurucu vardır. Rehberler ve moderatörler elinden geldiğince çevrimiçi olmaya çalışıyor. Hiçbir zaman oyunculara saygısızlık yapmadık umursamaz diyorsanız oyun içi şikayet ve isteklerinizi moderatörlere, açık değillerse skype'tan bana, sorunlarınızı ve sorularınızı rehberlere iletin kurucunun görevi sizinle ilgilenmek değil. Ve Sunucu birdaha sıfırlanmayacaktır.
Güncel.
BAKIN 1.CÜMLENİZDEN BİR ŞEY ANLAMADIM FAKAT AMACIM VİP SATMAK OLSAYDI SUNUCUYU ÇOKTAN KAPATIRDIM 100 TL KAZANDIM VİPLERDEN HALA AÇIK. OYLAMADA YAPTIM SUNUCU KAPANSINMI DİYE 3 EVET OYU ALDI AMA HALA KAPATMIYORUM. AYRICA SIFIRLANDIĞI İÇİN SUNUCUYA GELEN HERKEZE 500K HEDİYE EDİYORUM YARDIM AMAÇLI.BU GEREKSİZ ÖNYARGINIZDAN HİÇ HOŞLANMIYORUM.kurucunun görevi sizinle ilgilenmek değil.
Yuh.Sunucuyu da ben kuraydım?
Birdaha sıfırlanmayacak demek konuyu çözmez.
Oyunculara parasını geri verebilirsin.
Ama olmaz,insanlar VIP alsın.
Birinci satır sizin yazınızdan alıntıdır.BAKIN 1.CÜMLENİZDEN BİR ŞEY ANLAMADIM FAKAT AMACIM VİP SATMAK OLSAYDI SUNUCUYU ÇOKTAN KAPATIRDIM 100 TL KAZANDIM VİPLERDEN HALA AÇIK. OYLAMADA YAPTIM SUNUCU KAPANSINMI DİYE 3 EVET OYU ALDI AMA HALA KAPATMIYORUM. AYRICA SIFIRLANDIĞI İÇİN SUNUCUYA GELEN HERKEZE 500K HEDİYE EDİYORUM YARDIM AMAÇLI.BU GEREKSİZ ÖNYARGINIZDAN HİÇ HOŞLANMIYORUM.
Yuh.Sunucuyu da ben kuraydım?Birinci satır sizin yazınızdan alıntıdır.
O da benden bir yorum.Yuh.Sunucuyu da ben kuraydım?