Pluginer_Mert
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Teşekkür Ederiz. Tabi ki bilgilendiririz.Güzele benziyor. Açılınca bilgilendirin gelip bir bakalım. Başarılar..
Teşekkür Ederiz. Tabi ki bilgilendiririz.Güzele benziyor. Açılınca bilgilendirin gelip bir bakalım. Başarılar..
Teşekkürler bakım bitmek üzere 20 Ye yakın Npc eklendiBaşarılar dilerim :/
Teşekkürler yorumunuz için, her akşam yeni bir oyun eklemeyi düşünüyoruz bu haftaBakımın bitmesinin ardında servere eklenen tnt run servere ayrı bir zevk ve eğlence katmış.. vermiş oldugunuz emeğin karşılıgını inşallah ilgi ile alırsınız.. Server kesinlikle daha eğlenceli ve daha tutkulu hale geldi.. Herkese iyi oyunlar. Ozman_CYP
![]()
Teşekkürler yorumunuz için, 1 saat içerisinde sistemler konuya eklenecektir. Bu arada featherb. fixlendi tntrun scoreboarduyla çakıştığı içinmiş düzelttim sorunsuz artık .Sunucu gayet güzel. Kurucu çok ilgili. Sunucuyu gezdiğim kadarıyla birkaç Eklenti düzeyde Teknik hata var (FeatherBoard olsun, Hile koruması olsun..) yani hepsi düzgün çalışıyor ama bazı açıklar var. Bunun dışında sunucu benden onayını aldı. Oynamanızı tavsiye ederim. Eğlence ile Sistemleri çok iyi dengelemişler. İyi günler!
Şuralarda bir yerdeydi bir saniye beyefendi"Gerçek survival?" diye yazdım ama cevap alamadım... Tekrar tekrar, gerçek survival nerede?
Nerden Biliyorsun Alıntı Yaptığımı Yaptığım Paket 2014'den Beri Duruyor. Lütfen Gereksiz Gereksiz Konuşma rica