WesternNetwork-1.8.X /Gerçek Survival/100Slot/10Gb Ram/Bir siz eksiksiniz...

ozman1257

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serverin kalitesi ile birlikte biraz sıkıntılı builderleri vardır..(Kişilik bakımından) Builderlerin oyundaki yetkilerinin biraz daha azaltılmsı sonucunda servere olan katılımın ve ilginin daha çok artacağını düşünüyorum. Ben serverde bizzat oynuyorum ve server gerçekten oynanılmaya ve emek vermeye değen bir server. Sizin biraz daha ilgili rehberlere ihtiyacınız olacaktır. Ama server oynamaya ve emek vermeye değer. Herkesin girmesi tavsiye edilir. Ozman_CYP Ayrıca servere yapılan bakımın en kısa sürede bitmesini de istiyoruz. Saat 19:55 ten beri serveri bizzat bekliyorum.

ozman1257

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bakımın bitmesinin ardında servere eklenen tnt run servere ayrı bir zevk ve eğlence katmış.. vermiş oldugunuz emeğin karşılıgını inşallah ilgi ile alırsınız.. Server kesinlikle daha eğlenceli ve daha tutkulu hale geldi.. Herkese iyi oyunlar. Ozman_CYP

Oliver3765

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakımın bitmesinin ardında servere eklenen tnt run servere ayrı bir zevk ve eğlence katmış.. vermiş oldugunuz emeğin karşılıgını inşallah ilgi ile alırsınız.. Server kesinlikle daha eğlenceli ve daha tutkulu hale geldi.. Herkese iyi oyunlar. Ozman_CYP

Teşekkürler yorumunuz için, her akşam yeni bir oyun eklemeyi düşünüyoruz bu hafta :)

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu gayet güzel. Kurucu çok ilgili. Sunucuyu gezdiğim kadarıyla birkaç Eklenti düzeyde Teknik hata var (FeatherBoard olsun, Hile koruması olsun..) yani hepsi düzgün çalışıyor ama bazı açıklar var. Bunun dışında sunucu benden onayını aldı. Oynamanızı tavsiye ederim. Eğlence ile Sistemleri çok iyi dengelemişler. İyi günler!

Oliver3765

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu gayet güzel. Kurucu çok ilgili. Sunucuyu gezdiğim kadarıyla birkaç Eklenti düzeyde Teknik hata var (FeatherBoard olsun, Hile koruması olsun..) yani hepsi düzgün çalışıyor ama bazı açıklar var. Bunun dışında sunucu benden onayını aldı. Oynamanızı tavsiye ederim. Eğlence ile Sistemleri çok iyi dengelemişler. İyi günler!
Teşekkürler yorumunuz için, 1 saat içerisinde sistemler konuya eklenecektir. Bu arada featherb. fixlendi tntrun scoreboarduyla çakıştığı içinmiş düzelttim sorunsuz artık .

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
"Gerçek survival?" diye yazdım ama cevap alamadım... Tekrar tekrar, gerçek survival nerede?

Oliver3765

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucumuzda Eğlence Amaçlı Parkur/Tntrun/OX Etkinliği Yapılmaktadır Herkesi Beklerim Küçük Ödüllerimiz Var tabii ki

Detaylı bir şekilde sistemlerimiz eklendi. İyi Eğlenceler