Sunucumu bot koruması için engellemek istediğim plugin örneği içeride

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar sunucuma atılan botları engellemek istiyorum
her plugini denedim ama adam yinede atıyor
bir serverde gördüm
sunucuya ilk girişinde servere girmeden atıyor ve 5 saniye bekletiyor daha sonra
giriyorsun
bu plugin bu sunucuda vra :thorcraft.minecraft.to
eğer bilen varsa verebilirse sevinirim.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Botlar genellikle farklı ipler üzerinden (proxy kullanılarak) gönderilir yani bu söylediğiniz şey botları engellemez bungeecord üzerinden giriş için ayrı bir sunucu açarsanız ve bu sunucuya giren oyuncuları otomatik olarak ana sunucunuza yönlendirirseniz botu durdurabilirsiniz. Bunu zor buluyorsanız proxyleri otomatik olarak yakalayan ve sunucuya almayan veya otomatik olarak banlayan pluginlere bakmanız gerek. Tavsiyem MineSec pluginidir.

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
bence internette araştırmanı tavsiye ederim );kısa süreli bot saldırısı koruması için authmenin içinde var. açmak için authme switchantibot on kapatmak için ise
authme switchantibot off

Merhaba arkadaşlar sunucuma atılan botları engellemek istiyorum
her plugini denedim ama adam yinede atıyor
bir serverde gördüm
sunucuya ilk girişinde servere girmeden atıyor ve 5 saniye bekletiyor daha sonra
giriyorsun
bu plugin bu sunucuda vra :thorcraft.minecraft.to
eğer bilen varsa verebilirse sevinirim. var diyorsunda bence o skript olabilir onu yapabiliriz eğer istersen skriptini

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Kafan mı iyi senin kardeşim? "Merhaba arkadaşlar sunucuma atılan botları engellemek istiyorum "
sen neyin kafasını yaşıyon bea adam üstte nediyor sunucuya ilk girişinde servere girmeden atıyor ve 5 saniye bekletiyor daha sonra
giriyorsun

eğer bilen varsa verebilirse sevinirim.