OmerSeranMNC

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Sunucunuz çok iyi emek verilmiş bir sunucu maplar paketler vb.. fakat bir olaya gıcık oldum cidden sunucu ip adresi bi gidiyor bi geliyor dns adreslerimi değiştirdim hala aynı sorunun çözümünü bilen yazabilirmi.

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Sunucunuz çok iyi emek verilmiş bir sunucu maplar paketler vb.. fakat bir olaya gıcık oldum cidden sunucu ip adresi bi gidiyor bi geliyor dns adreslerimi değiştirdim hala aynı sorunun çözümünü bilen yazabilirmi.
Merhaba, sorunun farkındayız IP yönlendirme sistemlerini ayarlıyoruz. 48 saat içinde düzgün çalışmasını bekliyoruz :)

IWhyReis

Ayyıldız[TİM] - BlackKinq
En iyi cevaplar
0
Bu arada şu son 1 haftadır sürekli bi problemlerle karşılaşıyoruz kimi zaman sunucular kapalı kimi zaman giriş lobisi kapalı oldugundan giriş yapamıyoruz
bugünse bakım bittiği halde halada serwere giremiyoruz bide şu lag sorunu var minigames oyunlarında aşırı lag giriyor o sorunuda hallederseniz seviniriz...

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Bu arada şu son 1 haftadır sürekli bi problemlerle karşılaşıyoruz kimi zaman sunucular kapalı kimi zaman giriş lobisi kapalı oldugundan giriş yapamıyoruz
bugünse bakım bittiği halde halada serwere giremiyoruz bide şu lag sorunu var minigames oyunlarında aşırı lag giriyor o sorunuda hallederseniz seviniriz...
Sorunları çözdük, tekrar deneyebilirsiniz :)

B

BayEmre_19

Ziyaretçi
Darelsprings Abi Benim Mvip TeomanGG Hesabim Calındı yardımcı Olursan Sevınırım Servere gırerken yanlıs sıfre sıteye gırerken yanlıs sıfre dıyor lutfen yardım et Mviptim :(
Hotmail hesabını biliyorsan, giriş kısmındakı ''şifremi unuttum'' kutucuğuna tıklayarak oradan hotmailine şifre sıfırlama talebi yollayabilirsin. Aksi takdirde yapabilecek bir şey yok.

Destek sistemine bakılmıyor mu, yoksa sunucu sahipleri ve bu işe bakan kişiler tatildeler mi?
Destek kısmına hergün bakılıyor, yoğunluktan dolayı talebiniz görülmemiş olabilir. Tekrar denerseniz sevinirim.

TeomanGG

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hotmail hesabını biliyorsan, giriş kısmındakı ''şifremi unuttum'' kutucuğuna tıklayarak oradan hotmailine şifre sıfırlama talebi yollayabilirsin. Aksi takdirde yapabilecek bir şey yok.

Destek kısmına hergün bakılıyor, yoğunluktan dolayı talebiniz görülmemiş olabilir. Tekrar denerseniz sevinirim.
Emre Abi Hotmailim Sallamaydı Ama hesabı tekrar alabılrsem duzeltıcem hotmaılı Tireman adlı oyuncu hesabını sızle goruserek sıfırlattı ?? Lutfen yardım edın Mvip tim

tireman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla ben böyle oyuncuları olan server görmedim oyuncuları küfür ediyor 3 tane rapor ederiz hiç bakılmaz. Biz olmadık bişeyde 25 gün ban yeriz.
Sonra yok Vipler oyuncuları ezer adamlar spamla küfürler eder bu server çok iyi ama oyuncuları kötü o yüzden önermiyorum bu bir eleştiridir umarın dikkate alınır yani ne diyorum sanarsın serverde kabadayılar var

Son düzenleme: