Merhaba, sorunun farkındayız IP yönlendirme sistemlerini ayarlıyoruz. 48 saat içinde düzgün çalışmasını bekliyoruzÖncelikle Sunucunuz çok iyi emek verilmiş bir sunucu maplar paketler vb.. fakat bir olaya gıcık oldum cidden sunucu ip adresi bi gidiyor bi geliyor dns adreslerimi değiştirdim hala aynı sorunun çözümünü bilen yazabilirmi.
Sorunları çözdük, tekrar deneyebilirsinizBu arada şu son 1 haftadır sürekli bi problemlerle karşılaşıyoruz kimi zaman sunucular kapalı kimi zaman giriş lobisi kapalı oldugundan giriş yapamıyoruz
bugünse bakım bittiği halde halada serwere giremiyoruz bide şu lag sorunu var minigames oyunlarında aşırı lag giriyor o sorunuda hallederseniz seviniriz...
DDOS saldırıları nedeniyle Web Sitesine erişim sağlanamıyordu, sunucuya girme sorunlarını hallettik sıra Web Sitesinde.Sunucuya girilmiyor. Ve de sitenize. MVIP alıcam alamıyorum((
Darelsprings Abi Benim Mvip TeomanGG Hesabim Calındı yardımcı Olursan Sevınırım Servere gırerken yanlıs sıfre sıteye gırerken yanlıs sıfre dıyor lutfen yardım et MviptimYeni rekor (+1800):
![]()
Yeni rekorumuz kırıldı +1800!
Hotmail hesabını biliyorsan, giriş kısmındakı ''şifremi unuttum'' kutucuğuna tıklayarak oradan hotmailine şifre sıfırlama talebi yollayabilirsin. Aksi takdirde yapabilecek bir şey yok.Darelsprings Abi Benim Mvip TeomanGG Hesabim Calındı yardımcı Olursan Sevınırım Servere gırerken yanlıs sıfre sıteye gırerken yanlıs sıfre dıyor lutfen yardım et Mviptim![]()
Destek kısmına hergün bakılıyor, yoğunluktan dolayı talebiniz görülmemiş olabilir. Tekrar denerseniz sevinirim.Destek sistemine bakılmıyor mu, yoksa sunucu sahipleri ve bu işe bakan kişiler tatildeler mi?
Emre Abi Hotmailim Sallamaydı Ama hesabı tekrar alabılrsem duzeltıcem hotmaılı Tireman adlı oyuncu hesabını sızle goruserek sıfırlattı ?? Lutfen yardım edın Mvip timHotmail hesabını biliyorsan, giriş kısmındakı ''şifremi unuttum'' kutucuğuna tıklayarak oradan hotmailine şifre sıfırlama talebi yollayabilirsin. Aksi takdirde yapabilecek bir şey yok.
Destek kısmına hergün bakılıyor, yoğunluktan dolayı talebiniz görülmemiş olabilir. Tekrar denerseniz sevinirim.