muradza

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bu gereksiz ve boş tavırlarınız için teşekkürler.
Hile konusuyla alakalı şunları söyleyebilirim;
şu an mini oyunlar üzerine hile koruması ile ilgili çalışmalarımız sürmekte her geçen gün güncelleme getirmekteyiz fakat her crack sunucuda olduğu gibi bizim sunucudada hilelere rastlama ihtimaliniz var. elimizden geldiğince hileleri engellemeye çalışıyoruz, bundan emin olunuz :)
ihtimalimizmi var serverin yahminen %69 u hile

KawaiiPanda

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hadi bismillah skyblock'cu olarak gelıyorum bi hub sunucuda 1 yıl oynamıslıgım var herşeyden burdada kalıcı olmayı düşünüyorum eğer skyblockda para verene çok ayrımcılık yoksa.

muradza

Marangoz
En iyi cevaplar
0
server eskiden 90 kisi filan oluyodu simdi 1506 rekor seviniyimmi uzuluyummu bilemedim cunki 1506 buyuk basari amma hackerler o zaman azdi en azindan simdi srverin 89% i filan hile

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kullandığım premium hesabı ile oyuna giriş yapamıyorum. Crackli olduğu için önceden birileri bu hesapla giriş yapmış. Rica etsem bu hesabı kullanan kişinin kayıt bilgilerini silermisiniz. Minecraft premium hesap adım: Karakule Profil sekmemdede yazıyor.

tireman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bu gereksiz ve boş tavırlarınız için teşekkürler.
Hile konusuyla alakalı şunları söyleyebilirim;
şu an mini oyunlar üzerine hile koruması ile ilgili çalışmalarımız sürmekte her geçen gün güncelleme getirmekteyiz fakat her crack sunucuda olduğu gibi bizim sunucudada hilelere rastlama ihtimaliniz var. elimizden geldiğince hileleri engellemeye çalışıyoruz, bundan emin olunuz :)
hile koruması bir sürü hack var diyonuz hack koruması hackleri atmıyor hack açmayan oyuncuları atıyor

Server niye 1.8ki tüm serveri 1.8 yapın olsun bitsin yani oyunlar 1.8de niye creative,faction,skyblock vb oyunlar 1.7 arkadaşım bilgisayarı 1.8 açmıyor diye serveri bıraktı serverin kadrosu çalışmıyor yenilik gelmiyorki tek yenilik skywars ok efekleri ve kitteki hatalar düzeltme olabilir ama hile koruması hile olmayanları bile atıyor
Hack koruması yapamıyorsanız gidin hack koruması satın alın serverde spawn bölgesine niye blok konulmuyorki sanki server full trolde moderator iş yapmıyor banları kendi egosuna göre atıyor batu_pwp goktug_pwp diye 2 arkadaşım moderatorun yan hesabının kandırmasıyla sınırsız ban yemiş servere iş yapabilecek egosuna düşmeyen bir moderator alın [Mesela Ben /moderatorluk için vip gerekse bn vip+ 1hafta deneme moderator olabilirim] evet döneyim konuma serverde açık arttırma sistemi aşırı pahalı zaten bir adet sp almak için oyuncunun 6k kill almalı buda oyuncunun 1 hafta aralıksız bilgisayar oynaması anlamına geliyor Lobi aşırı sade yeni lobi gelsin builderlarınız pek oyuna girmiyor ama creativde o moderatorlardan daha iyi build yapanlar var
BU BİR ELEŞTİRİDİR KÖTÜLÜK İÇİN SÖYLEMİYORUM ESKİ CRAFTRİSE'I ÖZLEDİM O YÜZDEN BU YAZIYI YAZDIM LÜTFEN SÖZLERİMİ DİKKATE ALIN

YavuzOYK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server kapalı mı acaba? Güzel bir sunucuya benziyor fakat bağlanamıyorum.

YavuzOYK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hayır sunucu kapalı değil, sunucuya nasıl girmeye çalışıyorsunuz? Şu IP adreslerini deneyin:
PLAY.CRAFTRISE.TC
OYNA.CRAFTRISE.TC
MC.CRAFTRISE.TC
Önerilen sunucu sürüm: 1.8.9
İlginiz için teşekkürler, hemen deniyorum.
Edit : Sunucuya giriyor, 1.8 ile giriş yapmaya çalıştığım için girmiyormuş.

DarkWarriorTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle sunucunuz çok iyi sağlam,birde skyblock sunucunuzda ada da mob spawnlanmıyo bi bakarmısınız.Kolay gelsin iyi oyunlar

Sherlock_Holmes

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucuya kayıt olamıyorum, sorunun bende olduğunu düşünmüyorum.
Tüm boşluklar dolu olmasına rağmen "Lütfen tüm alanları doldurun." hatası alıyorum.
İlgilenirseniz sevinirim, iyi günler.