Klasus
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Java 6 KullanıyorumJava 7 mi kullanıyorsun yoksa 8 mi? İşletim sistemin, driverların bunların hepsi bunu etkiler...
Java 6 KullanıyorumJava 7 mi kullanıyorsun yoksa 8 mi? İşletim sistemin, driverların bunların hepsi bunu etkiler...
Java 6 ile sen oyunu açabildiğine şükretJava 6 Kullanıyorum
Java 7 İle 8 e yeni yeni özellikler eklendiği için biraz daha fps yi azaltıyor Java 7 ile 30 fps alıyorum 8 ile 20 fps ama Java 6 ile fps artış gösteriyorJava 6 ile sen oyunu açabildiğine şükret![]()
Aynı fps testini 1.10 için denermisin? Eminim fps'in artacaktır.Java 7 İle 8 e yeni yeni özellikler eklendiği için biraz daha fps yi azaltıyor Java 7 ile 30 fps alıyorum 8 ile 20 fps ama Java 6 ile fps artış gösteriyor
Aslına bakarsan 1.9 sayesinde killauraların oyun üzerindeki etkileri hafifledi ve bu Türkiye için çok güzel bi olay. Fakat benim 1.9 ve üstünü tercih etmeme sebebim henüz pluginlerin tam olarak bu sürümlerle uyumlu olmaması.NomercyMc Adlı server var 1.10 da , çok sağlam pvpciler içeriyordu bu server. Ama 1.10 a geçince online sayısı 20 nin üzerine zor çıkıyor 1.8 iken en az 80 idi.Bundan dolayı geçmiyodur sunucular. Çünkü 1.9 un pvpsi berbat
Söylediklerin 1.8 için geçerli olabilir fakat bu performans sorunları 1.9 da yok. (Kendi bilgisayarımda gözlemlediğim kadarıyla)1.9 Sunucuların açılmamasının nedeni ülkedeki vergiler yüzünden. Ne alakası var diyeceksin anlatıyım; Aldıgın herşeye KDV+ÖTV+TRT BANDROL koyulunca fiyat haliyle yükseliyor. Şimdi iyi bir bilgisayar almak istiyorsun 1500 TL lik pc, oluyor 2800 2900 herkesin durumuda eşit olmadığı için 1.8 1.9 gibi versiyonlarda bilgisayarlar kasmaya başlıyor. Yabancıların sülalesi rahat oldugu için vergilerde türkiyeden düşük oldugu için ve gümrüklerinden her ürün geçebildigi için en iyi donanıma sahip oluyorlar. Yani Avustralyalı biri çinden GTX1080'i sipariş edebilir ve ülkeye sıkıntısız girebilir. Keşke şu güzeller güzeli memleketimizdede vergiler düşse herkese eşit hak sağlansada mutlu mesut yaşasak. Ama nerdee.....