Spigottan Eklenti alabilen var mı acaba?

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
...
Arkadaşlar biz Mobil'di, İninal'di oradan parasını vereceğiz. Siz bize
alabiliyorsanız istediğimiz eklentiyi istediğimiz
hesaptan alacaksınız. Varmı baba yiğit? Güvenilir bir kardeş.

Şimdiden teşekkürler.
...

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hiç uğraşma. VİSA kredi kartını paypal hesabına tanımla. Eklentiyi al. Ben şahsen öyle yapıyorum.

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hiç uğraşma. VİSA kredi kartını paypal hesabına tanımla. Eklentiyi al. Ben şahsen öyle yapıyorum.
Paypal kapandı nasıl alcak ? bende paypal kapandı diye alamıyorum hiçbir eklenti sprigottan. Paypal nasıl kullanıyorsun onu bir açıklar mısın çok lazım da :D Bir şey satınalmaya çalışınca olmuyor Teşekkürler

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Paypal kapandı nasıl alcak ? bende paypal kapandı diye alamıyorum hiçbir eklenti sprigottan. Paypal nasıl kullanıyorsun onu bir açıklar mısın çok lazım da :D Bir şey satınalmaya çalışınca olmuyor Teşekkürler
Yurt dışı hesabı açabiliyor.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
MasterCard bağlanıyor mu? İninal kartımı bağlasam. PayPal yurt dışı açıp bağlasam alabilir miyim?

KoseKoyun

> Koyunun Hası <
En iyi cevaplar
0
Birisi gelip leak eklentiyi size kukuladığında ki halinizi görmek istemiyorum, bence alternatif yollar düşünün. Bu arada güvenilir demişsin ama nereden anlayacaksın meee :koyun:

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birisi gelip leak eklentiyi size kukuladığında ki halinizi görmek istemiyorum, bence alternatif yollar düşünün. Bu arada güvenilir demişsin ama nereden anlayacaksın meee :koyun:
Benim Türk insanına olan güvencim sonsuz.
Bedava Verebilirim İstedigin Plugin Ne ?
Gerek kalmadı efendim. Sağolsun Eklentinin yapımcısı bir steam oyununa anlaşabileceğimizi belirtti. Teşekkürler :)

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hesabım Fransa lokasyonlu. Akrabalar olunca sorunsuz bir şekilde alış veriş yapabiliyorum.

ISa_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yurt dışı hesabı açtığınızda kapanma ihtimali var diye duymuştum akıl vermek gibi olmasın arkadaşlar ama bence bi araştırıp öyle işlem yapın.