Kredi Kartımız yok. Problem orda.Hiç uğraşma. VİSA kredi kartını paypal hesabına tanımla. Eklentiyi al. Ben şahsen öyle yapıyorum.
Paypal kapandı nasıl alcak ? bende paypal kapandı diye alamıyorum hiçbir eklenti sprigottan. Paypal nasıl kullanıyorsun onu bir açıklar mısın çok lazım daHiç uğraşma. VİSA kredi kartını paypal hesabına tanımla. Eklentiyi al. Ben şahsen öyle yapıyorum.
Yurt dışı hesabı açabiliyor.Paypal kapandı nasıl alcak ? bende paypal kapandı diye alamıyorum hiçbir eklenti sprigottan. Paypal nasıl kullanıyorsun onu bir açıklar mısın çok lazım daBir şey satınalmaya çalışınca olmuyor Teşekkürler
Benim Türk insanına olan güvencim sonsuz.Birisi gelip leak eklentiyi size kukuladığında ki halinizi görmek istemiyorum, bence alternatif yollar düşünün. Bu arada güvenilir demişsin ama nereden anlayacaksın meee![]()
Gerek kalmadı efendim. Sağolsun Eklentinin yapımcısı bir steam oyununa anlaşabileceğimizi belirtti. TeşekkürlerBedava Verebilirim İstedigin Plugin Ne ?
bende halletim farklı ülke kullandım saolunHesabım Fransa lokasyonlu. Akrabalar olunca sorunsuz bir şekilde alış veriş yapabiliyorum.
Akrabalar olunca öyle bir şey olmuyor.Yurt dışı hesabı açtığınızda kapanma ihtimali var diye duymuştum akıl vermek gibi olmasın arkadaşlar ama bence bi araştırıp öyle işlem yapın.