ShiodomeMiuna
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 11
herkes Geğtağ5 indirebilir artık bilgisayarı kaldırıyor, ama interneti kaldıramıyorsa 
Slower than %95Süper hızlı internetim ile ayda 50 gb akk yi bile dolduramadığım için ha akk kalmış ha devam ediyor sorun değil yani
![]()
Bende yok.Erdoğan vermiş internet. Öyle bir bilgi var. Bende de olmuştu. Telefonumada 10 GB internet vermiş. Çok ilginç, tüm Türkiye ye 10 GB dağıtmış mı ne.
Bana niye vermediler yaw.Beyler akk kalkmamış 10 gb veya 500 mb internet vermişler yanlış alarm.
Makine interneti..Her gün 5 saniyede indirdiğim GTA V'i bugün 10 saniyede indirdim. AKK olabilir
![]()
Geçen yine arkilere ddos atıyorumMakine interneti..
Aslında merak ettim. Şimdi yoncu'nun vereceği bir makine'nin internet hızından yararlanıp gta 5 indirsek, sonra onu parça parça bizim pcye atsak.. Ok?
Müşteri çekmek için altyapısını geliştirmek yerine Ronaldo'ya milyar dolarlar(euro da olabilir)veren bir şirket bu ülkenin internetinin temelini atmış bir şirket. Gelişebilir miyiz? (internet konusunda sadece)AKK'nin kalkması Türkiye'nin hala gelişebilmek gibi bir yeteneği olduğunun belirtisi olur.
İşte bende bunu belirttim -.-Müşteri çekmek için altyapısını geliştirmek yerine Ronaldo'ya milyar dolarlar(euro da olabilir)veren bir şirket bu ülkenin internetinin temelini atmış bir şirket. Gelişebilir miyiz? (internet konusunda sadece)