AKK Kalktı mı?

ZorinTRreborn

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hayır dostum Fiber Altyapısı olarak Uydunet, Turkcell ve Ttnet farklı altyapılara sahipler. (Sadece Uydunet'in yurtdışı çıkışı Ttnet'in ki ile aynı)
Dediğin doğru altyapılar farklı bizim yeni yapılmış binaya TT altyapısı yapıldı(biz istedik 1 ayda anca yaptılar) şimdi bu altyapıya Turkcell Superonline olmaz tabi. Bir de fiber mi, hiper mi bilmiyoruz. Ama tüm şirketler interneti ttnetten alıyor, sonra kendisi dağıtıyor.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Dediğin doğru altyapılar farklı bizim yeni yapılmış binaya TT altyapısı yapıldı(biz istedik 1 ayda anca yaptılar) şimdi bu altyapıya Turkcell Superonline olmaz tabi. Bir de fiber mi, hiper mi bilmiyoruz. Ama tüm şirketler interneti ttnetten alıyor, sonra kendisi dağıtıyor.
Altyapı farklı iken Ttnet'den nasıl almış oluyorlar? Evet SuperOnline ve Uydunet dışındakiler Turktelekom'la aynı altyapıyı kullanıyorlar. Fakat bu ikisi tamamen kendi altyapılarında, kendi hizmetlerini veriyor.

ZorinTRreborn

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Aynı fiyata daha iyi bir kalite ve performans sunan üstelik uyku yok paketiyle akkyi aşmış bile olsan geceleri akkyi yoksayan bir hizmet yani uydunet benim gözümde en iyisidir. (Maalesef TTnet kullanıyorum. :( )
YOK ARTIK! Bu sistemi başka bir ülkenin sistemine benzettim. Belirli saatler arasında "istdiğini yap krdşim" diyip, sonra AKK'yi devreye sokan bir sistem. Çok iyi lan.
Şu sözleşmenin süresi bitsin, Uydunet'e geçicem. Ama önce Turkcell hakkında düşünmem lazım. Tabi aile izini de gerek.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
YOK ARTIK! Bu sistemi başka bir ülkenin sistemine benzettim. Belirli saatler arasında "istdiğini yap krdşim" diyip, sonra AKK'yi devreye sokan bir sistem. Çok iyi lan.
Şu sözleşmenin süresi bitsin, Uydunet'e geçicem. Ama önce Turkcell hakkında düşünmem lazım. Tabi aile izini de gerek.
Bu arada internetle beraber aynı fiyata diğer hizmetlerinide verdiklerini hatırlatmak isterim. (TV ve Tel)

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
O evet onları biliyorum. Efsane be. TT mal galiba, he?
Tam tersi "TT" diğer hepsinden çok daha zeki. İnternet kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu AKK 'nin varlığından bile haberdar değilken "TT" bu kişilerin hepsini rahatlıkla sömürebiliyor. Kısacası parayı götürüyorlar. Salak saçma sistemlerle uğraş vermeden sunucu açıp çok yüksek oyuncu kitlesine ulaşan ve paraya para demeyen sunucular gibi -.-

ZorinTRreborn

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tam tersi "TT" diğer hepsinden çok daha zeki. İnternet kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu AKK 'nin varlığından bile haberdar değilken "TT" bu kişilerin hepsini rahatlıkla sömürebiliyor. Kısacası parayı götürüyorlar. Salak saçma sistemlerle uğraş vermeden sunucu açıp çok yüksek oyuncu kitlesine ulaşan ve paraya para demeyen sunucular gibi -.-
Hizmetini biraz daha geliştirse daha fazla para koparacak, TT'un da bundan haberi yok. Ama hayıııır, benim müşterim salak kalsın ben para kazanayım para harcamadan.
Alçaksın TT. İsmindeki "türk" kelimesini hak etmiyorsun

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hizmetini biraz daha geliştirse daha fazla para koparacak, TT'un da bundan haberi yok. Ama hayıııır, benim müşterim salak kalsın ben para kazanayım para harcamadan.
Alçaksın TT. İsmindeki "türk" kelimesini hak etmiyorsun
Hizmetini geliştirmek için para harcaması gerekir. Şuanda zaten yeteri kadar müşterisi varken neden kendisini yorsun ki? Zaten bu adamlarda ki zeka ülkenin yarısında olsaydı çok daha iyi yerlerde olurduk.