Neden 1.8 Sunucu ?.

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende 1.8 kullanıyorum sunucuu içindede ve bendede fps artışı oldu geçince mineplex gibi sunucular 1.8 istiyor

lazkopat3718

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okuyunca 1.8 e gecesim geldi :)
1.8 e geçmen için bir kaç şeyde ben ekleyeyim 1. si 1.7.2 nin yanı sıra 1.7.x i kullanan oyuncu daha fazladır 1.7.x kopyalama bugundan tutun birçok bugun olduğu versiyondur kapılar yarım açılır örste bug vardır farklı bugları engellemek için yapılmış paperspigot 1.7.10 yani 1.7.x birçok bugun ortaya çıkmasına sebep olmuştur tabi engelledikleri daha önemli buglardır ama bug üstüne bug o yüzden 1.8.x e bende geçmeye karar verdim 1.8.x de örs bugu yok enchantlarda büyü bastığınızda 30 lwl ken 3 levelinizi alıyor sadece 27 lwl oluyorsunuz her seferinde lapis veriyorsunuz biraz daha kolaylaştırılmış ve güzel birçok eklentiyi kullanabilmenizi ve oyuncuları daha çok eğlendirmenizi sağlıyor 1.8 çünkü 1.7 artık gerçekten çok eskidi konuyu açan arkadaşımızında dediği gibi ben 1.7 bir sunucuda 70 fps alırken 1.8.x sunucuda 150 fps in üstüne çıkabiliyorum ayrıca hileler 1.7.x den çok ve güncel hileler onun dışında hem yetkililerin hem oyuncuların kafası rahat oluyor çünkü 1.7.x de çözemediğiniz buglar olduğundan yada olduğunu düşündüğünüzden reklam yapamıyorsunu etkinlik yapamıyorsunuz mutlu olamıyorsunuz sürekli sıfırlamalar oluyor olmasa bile lag oluyor birçok sıkıntı oluyor lütfen 1.7 sunucuları tarihe gömün heleki 1.7.x 1.8.x sunuculardan kesinlikle vazgeçin iyi forumlar

SARIHAN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba herkese
Benim cokluoyunlara baglanma problemim var Update yapdikdan sonra hic bir servere bahlanamiyorum
Yardimci olacak biri varmi acaba

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8 Kullanmayın 1.8.4 ve üstü kullanın kendini bilmez 1-2 kendini heçkır sanan arkadaş 1.8 sunucularda internette öğrendikleri komutları sunucuların zararına kullanıyorlar ha illa 1.8 sunucum olsun diyorsan komut engelleme getireceksin başka çaresi yok bunun.

tireman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam o zaman ki tarihe bakarsak o zamanlar az hile bulunuyordu fakat şuanda çoğu bypass hileler 1.8de hack korumalarına karşı kodlanıyor 1.7de böyle hack koruması yok denilecek kadar az