- En iyi cevaplar
- 0
^^ 1.8 güzel de oyuncusu az.Okuyunca 1.8 e gecesim geldi![]()
^^ 1.8 güzel de oyuncusu az.Okuyunca 1.8 e gecesim geldi![]()
Gün gelicek 1.5.2 i bırakıp 1.7.2 geçmeleri gibi 1.7.2 yi bırakıp 1.8 e geçicekler^^ 1.8 güzel de oyuncusu az.
Hileler tam bir şekilde çıksın geçerler sıkıntı yok.Gün gelicek 1.5.2 i bırakıp 1.7.2 geçmeleri gibi 1.7.2 yi bırakıp 1.8 e geçicekler
Hile İçin Diyorsan Engellemesi İmkansız Gibi Bir Şey ZatenHileler tam bir şekilde çıksın geçerler sıkıntı yok.
En temizi.Bende 1.8 kullanıyorum sunucuu içindede ve bendede fps artışı oldu geçince mineplex gibi sunucular 1.8 istiyor
1.8 e geçmen için bir kaç şeyde ben ekleyeyim 1. si 1.7.2 nin yanı sıra 1.7.x i kullanan oyuncu daha fazladır 1.7.x kopyalama bugundan tutun birçok bugun olduğu versiyondur kapılar yarım açılır örste bug vardır farklı bugları engellemek için yapılmış paperspigot 1.7.10 yani 1.7.x birçok bugun ortaya çıkmasına sebep olmuştur tabi engelledikleri daha önemli buglardır ama bug üstüne bug o yüzden 1.8.x e bende geçmeye karar verdim 1.8.x de örs bugu yok enchantlarda büyü bastığınızda 30 lwl ken 3 levelinizi alıyor sadece 27 lwl oluyorsunuz her seferinde lapis veriyorsunuz biraz daha kolaylaştırılmış ve güzel birçok eklentiyi kullanabilmenizi ve oyuncuları daha çok eğlendirmenizi sağlıyor 1.8 çünkü 1.7 artık gerçekten çok eskidi konuyu açan arkadaşımızında dediği gibi ben 1.7 bir sunucuda 70 fps alırken 1.8.x sunucuda 150 fps in üstüne çıkabiliyorum ayrıca hileler 1.7.x den çok ve güncel hileler onun dışında hem yetkililerin hem oyuncuların kafası rahat oluyor çünkü 1.7.x de çözemediğiniz buglar olduğundan yada olduğunu düşündüğünüzden reklam yapamıyorsunu etkinlik yapamıyorsunuz mutlu olamıyorsunuz sürekli sıfırlamalar oluyor olmasa bile lag oluyor birçok sıkıntı oluyor lütfen 1.7 sunucuları tarihe gömün heleki 1.7.x 1.8.x sunuculardan kesinlikle vazgeçin iyi forumlarOkuyunca 1.8 e gecesim geldi![]()