Bu Tür Fantastik Şeyler Skript İle Nasıl Yapılır Yav ?

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Onları bilmem fakat ateş dalgasını sana kolay olur diye önermiştim. Işi katmanlar şeklinde 1 ila 4 block üstüne wither kafası spawnlayıp 10 block çevresini loopluyor,
distance between loop-block and
location of player is 10: ile sadece 10. Çaptakileri koyuyor, sonra player'i looplayıp loop-player bunu yapan değilse öldürüyor.

MehmetBatınMuştu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Onları bilmem fakat ateş dalgasını sana kolay olur diye önermiştim. Işi katmanlar şeklinde 1 ila 4 block üstüne wither kafası spawnlayıp 10 block çevresini loopluyor,
distance between loop-block and
location of player is 10: ile sadece 10. Çaptakileri koyuyor, sonra player'i looplayıp loop-player bunu yapan değilse öldürüyor.
Dostum Bana Bunu Önermeyecektin Şimdi Ben Burdakilerin Çoğunu Yapmaya Çalışacağım :D
Java öğrenerek işe başlayabilirsin. "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
"
Galiba Anlatamadım "Skript İle Nasıl Yapabilirim." Demiştim Java Ne Alaka ?

BatuBskn0

PayidarNetwork.Batihost.Net
En iyi cevaplar
0
//hycl glass 10 komutuyla olur ama bunu oyuncular nasıl kullancak :D

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum Bana Bunu Önermeyecektin Şimdi Ben Burdakilerin Çoğunu Yapmaya Çalışacağım :D

Galiba Anlatamadım "Skript İle Nasıl Yapabilirim." Demiştim Java Ne Alaka ?
Yazmıcaktım ama yazim dedim skript ile her şey mümkün değil adam bunların hepsini java ile yapmış sen skript ile ancak bir kısmını yapabilirsin o küçük blok'lar falan tamamen grafik ekleme ile yapılmış yani önce java öğren diyor arkadaş orda.(2.plugin ateş dalgası skript ilede yapılır ama o el yapılamaz)

MehmetBatınMuştu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
//hycl glass 10 komutuyla olur ama bunu oyuncular nasıl kullancak :D
Gidip Başka Yerde Post Kasar mısın Lütfen ?
Yazmıcaktım ama yazim dedim skript ile her şey mümkün değil adam bunların hepsini java ile yapmış sen skript ile ancak bir kısmını yapabilirsin o küçük blok'lar falan tamamen grafik ekleme ile yapılmış yani önce java öğren diyor arkadaş orda.(2.plugin ateş dalgası skript ilede yapılır ama o el yapılamaz)
o eli zaten mümkün değil diğerlerini yapmaya çalışıyorum şu an bir kaç yöntem buldum armor standlar ile yapıcam kafalarına blok yerleştirip görünmez yapıcam bir şeyler çıkar umarım.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gidip Başka Yerde Post Kasar mısın Lütfen ?

o eli zaten mümkün değil diğerlerini yapmaya çalışıyorum şu an bir kaç yöntem buldum armor standlar ile yapıcam kafalarına blok yerleştirip görünmez yapıcam bir şeyler çıkar umarım.
Hadi yaparsın işallah zaten plugin yapmakdaki tek eğlence başarabilmek :yıkıl: Başka bir eğlencesi yok :ci:

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer Başarabilseydim Belki Eğlenceli Gelirdi Onuda Yapamıyorum :)
başta sıkıcı olduğuna katılıyorum hatta aklında olan bir plugini yaparken eğer uzun zaman harcarsanız 1 2 gün sonuna yaklaşınca bitirmek istemiyorsunuz sebebsizce bende böyle oluyor :yıkıl: sen oraya kadar gel ondan sonra sıkıl.Bitirme

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
başta sıkıcı olduğuna katılıyorum hatta aklında olan bir plugini yaparken eğer uzun zaman harcarsanız 1 2 gün sonuna yaklaşınca bitirmek istemiyorsunuz sebebsizce bende böyle oluyor :yıkıl: sen oraya kadar gel ondan sonra sıkıl.Bitirme
oralara kadar gelebilirsem yeterli benim için o bile fazla :D

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Kafalarında 'loop yapıyo blok koyuyo' gibi mantık kuran üyelerimize benden mesaj.
'Her şey bir ilizyondan ibaret, aslında hiç biri gerçek değil.'
Ayrıca çember yada çember ile şekiller çizmek için pi sayısı ile hatrı sayılır bi vakit geçirmeniz lazım.
Skript ile buna ulaşabileceğiniz en yakın seviye: