MehmetBatınMuştu
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Bunu Skript İle Nasıl Yapabilirim ?
Vede Şunu
Bunları 1.8 demi yapıyor hayatını adamış galiba süper birseyJava öğrenerek işe başlayabilirsin. "Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol."
Kardeşim hayatını adamamış, sadece java bilgisi ileri düzeyde.Bunları 1.8 demi yapıyor hayatını adamış galiba süper birsey
Dostum Bana Bunu Önermeyecektin Şimdi Ben Burdakilerin Çoğunu Yapmaya ÇalışacağımOnları bilmem fakat ateş dalgasını sana kolay olur diye önermiştim. Işi katmanlar şeklinde 1 ila 4 block üstüne wither kafası spawnlayıp 10 block çevresini loopluyor,
distance between loop-block and
location of player is 10: ile sadece 10. Çaptakileri koyuyor, sonra player'i looplayıp loop-player bunu yapan değilse öldürüyor.
Galiba Anlatamadım "Skript İle Nasıl Yapabilirim." Demiştim Java Ne Alaka ?Java öğrenerek işe başlayabilirsin. "Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol."
Yazmıcaktım ama yazim dedim skript ile her şey mümkün değil adam bunların hepsini java ile yapmış sen skript ile ancak bir kısmını yapabilirsin o küçük blok'lar falan tamamen grafik ekleme ile yapılmış yani önce java öğren diyor arkadaş orda.(2.plugin ateş dalgası skript ilede yapılır ama o el yapılamaz)Dostum Bana Bunu Önermeyecektin Şimdi Ben Burdakilerin Çoğunu Yapmaya Çalışacağım
Galiba Anlatamadım "Skript İle Nasıl Yapabilirim." Demiştim Java Ne Alaka ?
Gidip Başka Yerde Post Kasar mısın Lütfen ?//hycl glass 10 komutuyla olur ama bunu oyuncular nasıl kullancak![]()
o eli zaten mümkün değil diğerlerini yapmaya çalışıyorum şu an bir kaç yöntem buldum armor standlar ile yapıcam kafalarına blok yerleştirip görünmez yapıcam bir şeyler çıkar umarım.Yazmıcaktım ama yazim dedim skript ile her şey mümkün değil adam bunların hepsini java ile yapmış sen skript ile ancak bir kısmını yapabilirsin o küçük blok'lar falan tamamen grafik ekleme ile yapılmış yani önce java öğren diyor arkadaş orda.(2.plugin ateş dalgası skript ilede yapılır ama o el yapılamaz)
Hadi yaparsın işallah zaten plugin yapmakdaki tek eğlence başarabilmekGidip Başka Yerde Post Kasar mısın Lütfen ?
o eli zaten mümkün değil diğerlerini yapmaya çalışıyorum şu an bir kaç yöntem buldum armor standlar ile yapıcam kafalarına blok yerleştirip görünmez yapıcam bir şeyler çıkar umarım.
teşekkürler umarım yapabilirim.Hadi yaparsın işallah zaten plugin yapmakdaki tek eğlence başarabilmekBaşka bir eğlencesi yok
![]()
Eğer Başarabilseydim Belki Eğlenceli Gelirdi Onuda YapamıyorumHadi yaparsın işallah zaten plugin yapmakdaki tek eğlence başarabilmekBaşka bir eğlencesi yok
![]()
başta sıkıcı olduğuna katılıyorum hatta aklında olan bir plugini yaparken eğer uzun zaman harcarsanız 1 2 gün sonuna yaklaşınca bitirmek istemiyorsunuz sebebsizce bende böyle oluyorEğer Başarabilseydim Belki Eğlenceli Gelirdi Onuda Yapamıyorum![]()
oralara kadar gelebilirsem yeterli benim için o bile fazlabaşta sıkıcı olduğuna katılıyorum hatta aklında olan bir plugini yaparken eğer uzun zaman harcarsanız 1 2 gün sonuna yaklaşınca bitirmek istemiyorsunuz sebebsizce bende böyle oluyorsen oraya kadar gel ondan sonra sıkıl.Bitirme