[MC:GO] Bu sorunu anlayabilen ve anlatabilen biris varmı acaba?

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm :D.
Spigot sürümün & Plugin sürümün + Plugin linkini atar mısın lütfen :D
(Ha bu arada plugin sürümün ile birlikte uyumlu olduğu mc sürümünüde yazarsan sevinirim)
Ve birde Bukkit mi Spigot mu kullanıyorsun o da lazım :D.
Buyur
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu Eklenti.
Emrmsk Yardımcı Olabilmemiz için konuyu biraz açarsan iyi olur Bu hatayı Konsoldanmı Alıyorsun
Konsoldan alıyorum.

TitanSurvival

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emrsmsk
Şimdi Benim Şüphelendiğim Bişe Var Sorularımı Cevaplarsan Yardımcı Olabilirim
1-Kullandıgın eklentinin sürümü ne
2-Bunu engelleyebilecek bir plugin varmı
3-Sürümün 1.7.x - 1.8.x mi ?

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emrsmsk
Şimdi Benim Şüphelendiğim Bişe Var Sorularımı Cevaplarsan Yardımcı Olabilirim
1-Kullandıgın eklentinin sürümü ne
2-Bunu engelleyebilecek bir plugin varmı
3-Sürümün 1.7.x - 1.8.x mi ?
1-) Kullandığım Eklentinin sürümü en son sürüm.
2-) Bunu engelleyecek bir Eklenti olamaz çünkü çalışıyordu ve sadece ProtocolLib ile Vault yüklü.
3-) Sadece 1.8.8'in "tpc.ra"ydı galiba, oradan alınmış en son sürümünü kullanıyorum.

TitanSurvival

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-) Kullandığım Eklentinin sürümü en son sürüm.
2-) Bunu engelleyecek bir Eklenti olamaz çünkü çalışıyordu ve sadece ProtocolLib ile Vault yüklü.
3-) Sadece 1.8.8'in "tpc.ra"ydı galiba, oradan alınmış en son sürümünü kullanıyorum.
Bilemiyorum neden hata verdiğni plugini editlediysen bir açık yada boşluk bırakmamaya dikkat et

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spigottan edindiğim bir Eklenti sayılmaz. Yani Spigotta mevcut fakat geliştiricisi bizim için özel bir Developer göreviyle Skype üzerinden yardım ediyor ve geliştirmeyi anında bizimle paylaşıyor. Emrsmsk.MCGO'ya da gelirsek. Orası farklı birşeydi ama hastebinde ben değiştirdim. Yani editlenmiş bir tarafı yok. Zaten sağolsun Eklentinin yapımcısı dediğim yerleri istediğim gibi düzenliyor ve bana atıyor :) Sorunda zaten mesaj.yml bölümündeki " Simgesini Title için tanımlamadığı içinmiş.