Evet kendileri PlugindirHey MC:GO fikrimi çalmışsın :C.
Bu arada plugin değil mi MC:GO ? Sonra yanlış anlamayayım sorunu
Hmm .Evet kendileri Plugindir
Buyur buraya tıkla bu Eklenti.Hmm .
Spigot sürümün & Plugin sürümün + Plugin linkini atar mısın lütfen
(Ha bu arada plugin sürümün ile birlikte uyumlu olduğu mc sürümünüde yazarsan sevinirim)
Ve birde Bukkit mi Spigot mu kullanıyorsun o da lazım .
Konsoldan alıyorum.Emrmsk Yardımcı Olabilmemiz için konuyu biraz açarsan iyi olur Bu hatayı Konsoldanmı Alıyorsun
1-) Kullandığım Eklentinin sürümü en son sürüm.Emrsmsk
Şimdi Benim Şüphelendiğim Bişe Var Sorularımı Cevaplarsan Yardımcı Olabilirim
1-Kullandıgın eklentinin sürümü ne
2-Bunu engelleyebilecek bir plugin varmı
3-Sürümün 1.7.x - 1.8.x mi ?
Bilemiyorum neden hata verdiğni plugini editlediysen bir açık yada boşluk bırakmamaya dikkat et1-) Kullandığım Eklentinin sürümü en son sürüm.
2-) Bunu engelleyecek bir Eklenti olamaz çünkü çalışıyordu ve sadece ProtocolLib ile Vault yüklü.
3-) Sadece 1.8.8'in "tpc.ra"ydı galiba, oradan alınmış en son sürümünü kullanıyorum.
Sorunu çözdüm. Teşekkürler!Bilemiyorum neden hata verdiğni plugini editlediysen bir açık yada boşluk bırakmamaya dikkat et
Sen config dosyalarını düzenlemiyor musun yoksa?Niye parayla satılan eklentiyi editlediğini sorabilir miyim
Config dosyaları değil yalnız o,Sen config dosyalarını düzenlemiyor musun yoksa?
Hiç bu açıdan bakmamıştım Spigottan edindiğiniz hiçbir plugini editleyemezsiniz hatırlatalım.Config dosyaları değil yalnız o,
Ehe çözüm olaraktan kodlardaki sendActionBar'ın mesajı yanlış söyleyeyim, configle alakası yoktur, varsa da zaten plugin bozuktur yani.