PC HAKKINDA SORU

Y

Yakup_67

Ziyaretçi
Bilgisayar hakkında bir sorum olacaktı benim sistemim kotu oldugu için windows xp yüklemek istiyorum ama boyle bir hata alıyorum yardımcı olurmusunuz?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Windows xp çok eksi bir işletim sistemi bi aralar bende yüklemeye çalışmıştım ama bendede aynısı oldu büyük ihtimalle sistemin desteklemiyor xp yi öyle düşünüyorum hem xp ye geçsen zararlı çıkarsın hergün yeni bir sorun çıkabilir bildiğin üzere microsoft desteğini çoktan çekti.

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Sisteminiz ne kadar kötü olursa olsun sakın XP'ye geçmeyin. Windows, XP'den desteğini çekeli yıllar oldu. şu an çok büyük güvenlik zaafiyetleri bulunuyor. 1 GB RAM'ınız varsa Win 10'a geçin. Bazı donanımlarınız desteklemiyorsa en azından Win 8.1'e geçin. Daima güncel işletim sistemlerini kullanın.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sisteminiz ne kadar kötü olursa olsun sakın XP'ye geçmeyin. Windows, XP'den desteğini çekeli yıllar oldu. şu an çok büyük güvenlik zaafiyetleri bulunuyor. 1 GB RAM'ınız varsa Win 10'a geçin. Bazı donanımlarınız desteklemiyorsa en azından Win 8.1'e geçin. Daima güncel işletim sistemlerini kullanın.
Saçmalama :/ win 10 veya 8 e geçerse pc iflas eder yine en iyisi win 7 starter sürümü ideal sanırım.