[Yardımcı Konu]Forgesiz Optifine İndirme

ilkeroyun2

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba forumdaşlar :ci: bugün sizlere forgesiz optifine indirme konusunda yardımcı olacağım.(Konu eskiden olabilir arşivdedir sanırım ama ben bulamadım:şapka:)
Aşama 1. -
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresine girin. (Kaçınılmaz:yıkıl:)
Aşama 2. - Aşağıda görüldüğü gibi downloads yazan kısma tıklayın.
Bu espriden sonra hayatta kalın beyler.Konu daha bitmedi
Aşama 3. - İstediğiniz Versiyonun son halinin mirror yazan kısmına tıklayın
Bu daha iyi oldu sanki :p
Aşama 4. -İndirme yeri çıktıktan sonra indirdik ve bir jar dosyası çıktı karşımıza bunu mods dosyasına ATMAYIN.
ONU AÇIN ve karşınıza şöyle bir ekran çıkacak.(NOT:Önce yükleyeceğiniz sürümü bir defa açıp kapatın)
Esprinin vanası yokmu kapayak demeyin :D
Aşama 5. - İnstall dedik indirdik mc açıldığında versiyon aktifdir eğer olmamışsa Profils kısmından optifineyi seçip versiyondanda indirdiğiniz versiyonu seçin oyunu açın.

Teşekküre gerek yok (Aslında var :D.Yarım saat buna uğraştım.)
:notch::ecehver::yaprak::odun::yaprak:Bu konuyu optfinenin forgesiz inebildiğini göstermek için açtım.Sağlıcakla kalın forumdaşlar:ci:.

Son düzenleme:

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Forgeli optifine kurmayı bilmeyen bir ben mi varım? :/
Şimdiye kadar hayatımda hiç forgeli optifine görmedim :/

ilkeroyun2

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
var forgeyi indiriyon mods dosyasına atıyon arkadaşlarım çok öyle dedi(çok fazla kişi) bende bu konuyu açtım.
optifine mod yazınca çıkıyor karşına ztn
şimdi bakıyomda espriler olmamış :D

Son düzenleme:

serkang

trapstar
En iyi cevaplar
0
Çok faydalı bir konu olmuş.Zaten sen öyle bir varlıksın ki bizi bilgiyle doldurmadan duramıyorsun.Kısaca her zaman ki gibi çok başarılı bir konu olmuş.

ilkeroyun2

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tanıtım konusu bu sadece optifine modunu kurmadan oyunu hızlandırmak için sadece :)

Ka0s_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Gereksiz bir konu zamanını boşuna harcamışsın download tuşuna basamayacak kadar akılsız bir insan tanımıyorum.

ilkeroyun2

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bu yadımcı bi konu yüzlerce insan optifine normal indiğini bilmediği ve modlu indirdiği için bu konuyu yazdım