ilkeroyun2
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba forumdaşlar bugün sizlere forgesiz optifine indirme konusunda yardımcı olacağım.(Konu eskiden olabilir arşivdedir sanırım ama ben bulamadım)
Aşama 1. - Optifine.net adresine girin. (Kaçınılmaz)
Aşama 2. - Aşağıda görüldüğü gibi downloads yazan kısma tıklayın.
Bu espriden sonra hayatta kalın beyler.Konu daha bitmedi
Aşama 3. - İstediğiniz Versiyonun son halinin mirror yazan kısmına tıklayın
Bu daha iyi oldu sanki
Aşama 4. -İndirme yeri çıktıktan sonra indirdik ve bir jar dosyası çıktı karşımıza bunu mods dosyasına ATMAYIN.
ONU AÇIN ve karşınıza şöyle bir ekran çıkacak.(NOT:Önce yükleyeceğiniz sürümü bir defa açıp kapatın)
Esprinin vanası yokmu kapayak demeyin
Aşama 5. - İnstall dedik indirdik mc açıldığında versiyon aktifdir eğer olmamışsa Profils kısmından optifineyi seçip versiyondanda indirdiğiniz versiyonu seçin oyunu açın.
Teşekküre gerek yok (Aslında var .Yarım saat buna uğraştım.)
Bu konuyu optfinenin forgesiz inebildiğini göstermek için açtım.Sağlıcakla kalın forumdaşlar.
Aşama 1. - Optifine.net adresine girin. (Kaçınılmaz)
Aşama 2. - Aşağıda görüldüğü gibi downloads yazan kısma tıklayın.
Aşama 3. - İstediğiniz Versiyonun son halinin mirror yazan kısmına tıklayın
Aşama 4. -İndirme yeri çıktıktan sonra indirdik ve bir jar dosyası çıktı karşımıza bunu mods dosyasına ATMAYIN.
ONU AÇIN ve karşınıza şöyle bir ekran çıkacak.(NOT:Önce yükleyeceğiniz sürümü bir defa açıp kapatın)
Aşama 5. - İnstall dedik indirdik mc açıldığında versiyon aktifdir eğer olmamışsa Profils kısmından optifineyi seçip versiyondanda indirdiğiniz versiyonu seçin oyunu açın.
Teşekküre gerek yok (Aslında var .Yarım saat buna uğraştım.)
Bu konuyu optfinenin forgesiz inebildiğini göstermek için açtım.Sağlıcakla kalın forumdaşlar.
Son düzenleme: