Crack hakkında

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer windows bu tarz bi girişimde bulunursa kullananların en az %75 'i farklı işletim sistemlerine yönelir. Microsoftda bunu gayet iyi biliyor yani böyle bişeyin olması imkansız günümüz dünyasında.
Nereye yönleniyor ya linux desen çoğu kişi kullanmaz oyun desteği nerdeyse hiç yok, Mac desen aynı durumda kapalı sistem ve aşırı pahalı, ayrıca kendi cihazları dışında başka cihazlara crackle yükleniyor o da ne kadar sağlam olur yukardaki bilir.Bilgisayar oyuncuları windows ne derse yapmak zorunda açıkcası...

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Nereye yönleniyor ya linux desen çoğu kişi kullanmaz oyun desteği nerdeyse hiç yok, Mac desen aynı durumda kapalı sistem ve aşırı pahalı, ayrıca kendi cihazları dışında başka cihazlara crackle yükleniyor o da ne kadar sağlam olur yukardaki bilir.Bilgisayar oyuncuları windows ne derse yapmak zorunda açıkcası...
Dostum başka işletim sistemi dendiğinde illa ki windows dışı olacak değil ki şuanda bir sürü windows 7 kullanıcısı var -.- Ayrıca linux'ın oyun desteği var sadece oyuncular windows kullandığı için geliştiricilerde linux'a oyun yazmıyorlar.