KeremTokgz
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
* steam - steamcommunity.com/id/keremtokgoz
__
Çok fazla eksi yönü var eleştireceğim umarım katlanabilirsin fakat videona like attım normalde dislike atardım ama bu videona bakarak iyi daha iyi videolar çekebileceğine inanıyorum .
-Arkaya müzik çok gelmesede sesini bastırıyor başım ağrıdı.
-Oyunu çok kolaylaştırıyorsun barışcıla alıyorsun cheatleri aktif edip bonus chest açıyorsun , asıl oyunun ve izlemenin zevki bence heyecanlı bi iş olduğunda çıkar.
-Jahrein takıntın mı var çokmu Jahrein izledim evladım , 2 saniyede bir hocam eğv eğv jahrein
-makro kullanıyorsun yada kullanacaksın..
İlk olarak 2. bölümde olmazsa 3.Bölümde ses tamamen düzeltilecek.Sesin az gelmiş ve arkadan sanki bir * pıss * sesi gördüm YOKSA!!
Sakın bana gelip G430 kullanıyorum deme lütfen.
Tek başına oynama çok eğlenceli olmaz, ve versionunu göster
Güncel versionları arkadaşlarınla oyna, tavsiyem 1.10.2 versionunu özel haritalardan * DAĞ ÇILGINLIĞI * isimli harita ile oyna.
Bilgisayarın süperGTX 950 - i5 6600 - 8 GB RAM Muhteşem bir bilgisayarın var. GTA V ultra oynarsın bunla
Sesin v.b de oldukça kalın ve yeterli
Sadece arkadaki pss sesi çok rahatsız ediyor, tavsiyem ayrı mikrofon al. Sorun şu:
Ses kartın, anakartına göre çok eski olabilir veya o kulaklık o anakarta uymuyor.
Arkadaşımdada aynı sorun var. G430 kullanıyorsun sanırımOnun dışında kötü değil
VE Shaderleri sevdim, PC'yi değiştirirsen eskiyi bana ver tmmı tatlı şey
dsafsafdssdaasdf
Sanırım güncel, iyice izledim.
Makroyu kapat evlat. O kılıçla 1-2 şeye daldın ne hızlı kırıldı öyle !?!?
ses kartı yoksa kulaklığı nasıl çalıştırıyosunİlk olarak 2. bölümde olmazsa 3.Bölümde ses tamamen düzeltilecek.
Müzik sorununu düzelticem.
Evet jahrein izliyorum 4 aydır * suyu içiyorum asdfksad
Kulaklık G230 , pc de ses kartı yok anakartta gayet güncel ve yeni.
Aslında belirli bir mikrofon alıcam fakat daha çok erken olduğunu düşünüyorum 1.500 abone gibi bir rakama gelince Blue Ice Snowball dan alicam.
@Drowhake like attığın için teşekkür ederim bende her geçen gün iyi videolar çektiğime inanıyorum desteğiniz için sağolun![]()