MINECRAFT: Survival #1 | BENDEKİ ŞANS !

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar! Bugün MINECRAFT Serimize başlıyoruuuz !
* steam - steamcommunity.com/id/keremtokgoz
__​

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok fazla eksi yönü var eleştireceğim umarım katlanabilirsin fakat videona like attım normalde dislike atardım ama bu videona bakarak iyi daha iyi videolar çekebileceğine inanıyorum .

-Arkaya müzik çok gelmesede sesini bastırıyor başım ağrıdı.
-Oyunu çok kolaylaştırıyorsun barışcıla alıyorsun cheatleri aktif edip bonus chest açıyorsun , asıl oyunun ve izlemenin zevki bence heyecanlı bi iş olduğunda çıkar.
-Jahrein takıntın mı var çokmu Jahrein izledim evladım , 2 saniyede bir hocam eğv eğv jahrein
-makro kullanıyorsun yada kullanacaksın..

Ohadabunede

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sesin az gelmiş ve arkadan sanki bir * pıss * sesi gördüm YOKSA!!
Sakın bana gelip G430 kullanıyorum deme lütfen.
Tek başına oynama çok eğlenceli olmaz, ve versionunu göster :)
Güncel versionları arkadaşlarınla oyna, tavsiyem 1.10.2 versionunu özel haritalardan * DAĞ ÇILGINLIĞI * isimli harita ile oyna.
Bilgisayarın süper :) GTX 950 - i5 6600 - 8 GB RAM Muhteşem bir bilgisayarın var. GTA V ultra oynarsın bunla :) Sesin v.b de oldukça kalın ve yeterli :)
Sadece arkadaki pss sesi çok rahatsız ediyor, tavsiyem ayrı mikrofon al. Sorun şu:
Ses kartın, anakartına göre çok eski olabilir veya o kulaklık o anakarta uymuyor.
Arkadaşımdada aynı sorun var. G430 kullanıyorsun sanırım :) Onun dışında kötü değil :)

VE Shaderleri sevdim, PC'yi değiştirirsen eskiyi bana ver tmmı tatlı şey :)
dsafsafdssdaasdf
Sanırım güncel, iyice izledim.
Makroyu kapat evlat. O kılıçla 1-2 şeye daldın ne hızlı kırıldı öyle !?!?

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok fazla eksi yönü var eleştireceğim umarım katlanabilirsin fakat videona like attım normalde dislike atardım ama bu videona bakarak iyi daha iyi videolar çekebileceğine inanıyorum .

-Arkaya müzik çok gelmesede sesini bastırıyor başım ağrıdı.
-Oyunu çok kolaylaştırıyorsun barışcıla alıyorsun cheatleri aktif edip bonus chest açıyorsun , asıl oyunun ve izlemenin zevki bence heyecanlı bi iş olduğunda çıkar.
-Jahrein takıntın mı var çokmu Jahrein izledim evladım , 2 saniyede bir hocam eğv eğv jahrein
-makro kullanıyorsun yada kullanacaksın..
Sesin az gelmiş ve arkadan sanki bir * pıss * sesi gördüm YOKSA!!
Sakın bana gelip G430 kullanıyorum deme lütfen.
Tek başına oynama çok eğlenceli olmaz, ve versionunu göster :)
Güncel versionları arkadaşlarınla oyna, tavsiyem 1.10.2 versionunu özel haritalardan * DAĞ ÇILGINLIĞI * isimli harita ile oyna.
Bilgisayarın süper :) GTX 950 - i5 6600 - 8 GB RAM Muhteşem bir bilgisayarın var. GTA V ultra oynarsın bunla :) Sesin v.b de oldukça kalın ve yeterli :)
Sadece arkadaki pss sesi çok rahatsız ediyor, tavsiyem ayrı mikrofon al. Sorun şu:
Ses kartın, anakartına göre çok eski olabilir veya o kulaklık o anakarta uymuyor.
Arkadaşımdada aynı sorun var. G430 kullanıyorsun sanırım :) Onun dışında kötü değil :)

VE Shaderleri sevdim, PC'yi değiştirirsen eskiyi bana ver tmmı tatlı şey :)
dsafsafdssdaasdf
Sanırım güncel, iyice izledim.
Makroyu kapat evlat. O kılıçla 1-2 şeye daldın ne hızlı kırıldı öyle !?!?
İlk olarak 2. bölümde olmazsa 3.Bölümde ses tamamen düzeltilecek.
Müzik sorununu düzelticem.
Evet jahrein izliyorum 4 aydır * suyu içiyorum asdfksad
Kulaklık G230 , pc de ses kartı yok anakartta gayet güncel ve yeni.
Aslında belirli bir mikrofon alıcam fakat daha çok erken olduğunu düşünüyorum 1.500 abone gibi bir rakama gelince Blue Ice Snowball dan alicam.
@Drowhake like attığın için teşekkür ederim bende her geçen gün iyi videolar çektiğime inanıyorum desteğiniz için sağolun :)

Ohadabunede

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İlk olarak 2. bölümde olmazsa 3.Bölümde ses tamamen düzeltilecek.
Müzik sorununu düzelticem.
Evet jahrein izliyorum 4 aydır * suyu içiyorum asdfksad
Kulaklık G230 , pc de ses kartı yok anakartta gayet güncel ve yeni.
Aslında belirli bir mikrofon alıcam fakat daha çok erken olduğunu düşünüyorum 1.500 abone gibi bir rakama gelince Blue Ice Snowball dan alicam.
@Drowhake like attığın için teşekkür ederim bende her geçen gün iyi videolar çektiğime inanıyorum desteğiniz için sağolun :)
ses kartı yoksa kulaklığı nasıl çalıştırıyosun :) jakları gidip usb yerinemi takıyosun