ESKİ MINECRAFT'I GERİN VERİN BİZE!

Hangi Minecraft HAVASINI seviyorsunuz?

• SANDBOX AÇIK DÜNYA: Bana eski Minecraft'ı geri verin!

Kullanılan: 10 52.6%
  • FEKŞINS MİNİ GEYM: Yok olm böle iyi delirdin mi sen?

Kullanılan: 9 47.4%

• Kullanılan toplam oy
    19

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Adım 1: Oyunu açın
Adım 2: Sürüm seçme yerine tıklayın.
Adım 3: En aşağılara inin 1.0.0 sürümünü seçin.
Adım 4: Play e basın.
Adım 5:İstediğiniz adda dünya oluşturun.
Adım 6:Bir kaç saat veys bir kaç gün oynayın ister hamachi ister tek başına.
Adım 7:Yapacak bir şey kalmadığı için ya normal olarak çıkın ya da rage quit yapın.

Bu oyun yenilik gelmez ise çöp ciddi ciddi çöp.Her sürümde yeni komutlar yeni redstone sistemleri yeni mekanikler.Eğer ki oyun daha farklı olmasaydı çok kısa süre içinde sıkardı.Madem ki eski sürüm istiyorsunuz açın ilk alpha yı açın infdev i ve sıkılın çünkü oyunda yapacak bir şey yok.
Yeter artık aynı konuları konuşup durmayın madem şuanki sürümleri sevmiyorsunuz kendi aranızda toplanıp eski sürümlerle hamachi server kurup oynayın artık şu konuyu devam ettirmeyin kimsenin oynadığı sürüme karışmayın siz istediğinizi yapın.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de bir Alpha oyuncusuyum ve bana göre sen yanlış yerlerde ve yerlere takılıyorsun. İngilizcen iyiyse ve premium hesabın varsa zaten böyle şeylere takılmazsın etrafta binlerce kişinin oynadığı hayatta kalma sunucuları var (not: çoğu hub sunucu ama hayatta kalma sunucularından düz vanilla olanları da biliyorum[claim faktörleri dışında]), bunun dışında "ben normal kurayım arkadaşlarım gelsin oynayalım" diyorsan senin gibi oyunun vanilla sürümünden zevk alan hayatta kalma oyuncularını bulacaksın, düz MC oyuncuları zaten gelmez. 1.1 den 1.5 den bahseden çok ama eskiyi kimse bilmez alphadan beri oynamıyorlarsa, anlamazlar yani :)
Ayrıca evet anladım seni, hayatta kalma sunucularına daha az istek var diyorsun girince ben böyle rastgele oynayayım diyorsun olmuyor bende bunu protesto edeyim diyorsun.
Bu bir oyunun gelişmemesinden daha mı kötü ya da oyuncularının oyunda daha çok faktör bulup oynamamasından...?
Belirtmiş olayım alphadan sürümlerinden gelen modlarla başlamasalardı (bknz IC2) bu oyuna istek zamanla azalacak ve yapımcıları da ya yavaş bir şekilde güncelleyecek ya da oyunu terk edeceklerdi.
Hala fikrinde ısrarcıysan olma çünkü oyun Microsoft'un elinde, ne yapacaklarını ben bile bilmiyorum.

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Survival'a yatırım yapsınlar ne biliyim susuzluk gelsin ekmek fırında pişirilsin 12 stacklik odun tek envanterde taşınmasın normalde 3 şey taşıyabil sonra çantyla geliştir ama sonra unturnede döner

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.6 da başladım arkadaşımın önermesiyle indirmeyi bilmiyordum demo indirdim açtığımda zombi çıktı korkmuştum :D diğer gün öneren arkadaşa gidip bu nasıl saçma oyun dedim ardından normal indirdim biraz oynayınca sevdim alıştım

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İşte, sorun o değil. Sorun bu eski sürümleri sevenin kalmaması :/.
Mesela ben desem Sandbox sunucu açıyorum gelin lan diye.
Her yerde reklamını yapsam bassam parayı,
Maksimum 13-14 kişi gelir.
Hermitcraft'a ve oyuncularına bi' göz at istersen öyle bir sunucuda oynamak için çok fazla şeyini feda edebilecek insan var dünyada.

Survival'a yatırım yapsınlar ne biliyim susuzluk gelsin ekmek fırında pişirilsin 12 stacklik odun tek envanterde taşınmasın normalde 3 şey taşıyabil sonra çantyla geliştir ama sonra unturnede döner
Modlar bunun için var :)

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
.d Oyun hala eski halinde sadece kitlesinden dolayı böyle belirli alanlarda oynuyorlar şu youtuberlar hep belirli minigame lleri oynadığından çocuklarda onlara özendiğinden oluyor bunlar.

AlfaTayfa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Valla ya hele Zombiden korkuyorsun. Abi o Enderman yokmuydu, Enderman evin içinden çıkmazdım ben. Ağlıyordum hatta. Hele o zamanlar zombinin kapıyı kırması yokmuydu? Ufff :D Felaketti ya.
Dışarda endermana bakıp hemen içeri girip saklanıyordum ben :D veya madende isem 2 blokluk delik açardım ona bakıp o deliğe kaçıp oradan vururdum :p

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eski minecraft hiçbiryere gitmedi. Singleplayer butonunu basmak zor bir şey değil..
İşte, bak. Sorun o değil.
Sorun o butona basan kişi kalmaması. Bu beni üzüyor.

Sandbox oyunu olan Garry's Mod gibi, Minecraft,
artık Youtuber'ların abone kasma aleti, çocukların hile açma zevki,
önüne gelenin sunucu açıp ne bileyim anladınız siz.
Minecraft böyle bir dünya haline geldi.
(Üstünüze alınmayın sunucu açanlar hangi sunuculardan bahsettiğimi biliyorsunuz)

AlfaTayfa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yok canım oyun güncellendikçe güzel sen normal oynayan kalmadı diyorsun var ya var istersen bulursun , ben şahsen hem tekli hem çoklu oynuyorum hem normal survivali 2-3 kişi oynadımı güzel oluyor daha fazla kişi oldumu sıkıyor tek oldumuda sıkıyor fakat 2-3 kişi oldumu tadından yenmez :D ben teklide her güncelleme geldimi oynadığım haritayı hangi sürümde açtıysam o sürümde kalmıyorum her güncellemede değiştiriyorum hep mesela yeni gelen 1.10 çok güzeldi :D mesada bol bol altın çıkıyor :p ve şu tahtadan oluşan madenlerdende çıkıyor çok güzel olum yaa :D

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir not olarak şunu söyleyeyim, önceki yorumları okumadım sadece konuyu okudum.

Sandbox yani kum havuzu, açık dünya demek değildir. Kum havuzu demek, herkesin özgür olarak istediği şeyi yapabilmesi demektir. İstediği şekilde oyun türleyi oynayabilmesi. Şuanda da bu özelliğini yitirmiş değil Minecraft. İsteyen survival veya creativede sunucuda oynar evini kalesini yapar isteyen minigame oynar. şu an kimseye bir engel konulmuş durumda değl. Sen tam olarak bunun nesine yanıyorsun ?