vip sayfası Kodlayan kişi Lazım

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Bukadar tartışmaya ne gerek var? @Berk Adamın dibi ve elinden gelen herşeyi yapar. kötülügünü görmedim bu zamana kadar oldukca profesyonel bir tasarımcı. forumun yarısı onu tanıyor. güvenmeme durumunda olsan bile kardeşim başkasına güvenme berke güven. sana kalmış. böyle giderse hiçbir ey elde edemeyeceksin.

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
benim gibi profesyonel developerlerda yapamaz...
Egolanma mı gördüm biraz ? Herkesin "Prof." alanı farklı. Bu noktada sana tavsiyem şudur: Profesyonel şekilde çalışmayan alıcılarla bu konuda kavga etmek yerine bağlantını direk kes. Bilmiyorum tavsiyemi takıp takmamak sana kalmış tabii...

- İyi forumlar -

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Egolanma mı gördüm biraz ? Herkesin "Prof." alanı farklı. Bu noktada sana tavsiyem şudur: Profesyonel şekilde çalışmayan alıcılarla bu konuda kavga etmek yerine bağlantını direk kes. Bilmiyorum tavsiyemi takıp takmamak sana kalmış tabii...

- İyi forumlar -
Konuyu keşke daha düzgün okusaydın o mesajın geldiği ve göndermeyi yaptığım yer buydu
Pekala. profesyonel developer. yardim almam gerek demekk teşekkürler.
JasonTRKing bu kişinin bana yazdığı bu mesajdan sonra bende ona böyle yazdım

Bu arada bir şeyi bilip bilmeden araştırıp soruşturmadan kalkıp buraya kafana göre nedenlerle suç atıp iftira atıp sen egolusun demen bu senin egonun varlığından ve tatmin etmek istediğinden geliyor