Pluginer_Mert
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Web Send'i araştır basit zaten site'nin içine ve pluginin içine atınca aktif oluyor. Sadece ayarlaman lazım.VipZero O işe yariyor zaten ama websend konusunda bilgim 0
Web Send'i araştır basit zaten site'nin içine ve pluginin içine atınca aktif oluyor. Sadece ayarlaman lazım.VipZero O işe yariyor zaten ama websend konusunda bilgim 0
Onu php'ye dökmende Gerekmiyor mu?Web Send'i araştır basit zaten site'nin içine ve pluginin içine atınca aktif oluyor. Sadece ayarlaman lazım.
Kardeşim Ben WebMaster Değilim O Yüzden Pek Bilmiyorum.Onu php'ye dökmende Gerekmiyor mu?
benim gibi profesyonel developerlerda yapamaz...Kardeşim Ben WebMaster Değilim O Yüzden Pek Bilmiyorum.
Egolanma mı gördüm biraz ? Herkesin "Prof." alanı farklı. Bu noktada sana tavsiyem şudur: Profesyonel şekilde çalışmayan alıcılarla bu konuda kavga etmek yerine bağlantını direk kes. Bilmiyorum tavsiyemi takıp takmamak sana kalmış tabii...benim gibi profesyonel developerlerda yapamaz...
Konuyu keşke daha düzgün okusaydın o mesajın geldiği ve göndermeyi yaptığım yer buyduEgolanma mı gördüm biraz ? Herkesin "Prof." alanı farklı. Bu noktada sana tavsiyem şudur: Profesyonel şekilde çalışmayan alıcılarla bu konuda kavga etmek yerine bağlantını direk kes. Bilmiyorum tavsiyemi takıp takmamak sana kalmış tabii...
- İyi forumlar -
JasonTRKing bu kişinin bana yazdığı bu mesajdan sonra bende ona böyle yazdımPekala. profesyonel developer. yardim almam gerek demekk teşekkürler.
Anladım tamam. Genede söylediğimin arkasındayım. Kolay gelsinKonuyu keşke daha düzgün okusaydın o mesajın geldiği ve göndermeyi yaptığım yer buydu