Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben hala anlamıyorum. NCP çoğu şeyi engelliyor.
Ben senin yerinde olsaydım sadece şu Killaura illetine yoğunlaşırdım.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
doğruyu sölemek gerekirse %25'i üşeniyo %75'i hile açamica için :/ adı değilde mantığı öyle olsun istemiyorum yine oyun içi bir şey olsun
Oyun içindeki her event'i kontrol etmek kolay değil ne yazık ki :/

bir şey fark ettim FairPlayMinecraft sanırsam versions'daki dosyaların adına bakarak "*****, Huzuni" gibi şeyler varsa girmesini engelliyor :D

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
ehuehuehu öğrendiğim iyi oldu :)
Video'nun sonuna hile isimleri koyduğuna göre sadece engellediği hileler bunlardır demektir :D

MD5 ile kontrol etmek varken adam ne yapıyor :D (Minecraft'ı program'ın kendiside açabilirdi :D)
Paralı hileler/kendi yaptığımız hileler ile girilebilir huhaha.

NOT: Sunucu ile program arasındaki bağlantıları kendi sunucusu üzerinden yapıyor.
Kendi sunucusuna saldırı yapılsa bunu kullanan sunucular'a ne olacak.

5 saattir nasıl bir sistem yapsam diye düşünüyorum bi yardım edin :D

Ayrı bir port'tan bağlantı açsam hostingler (bazıları) 1 sunucudan 5-10 tane farklı kişiye hizmet sundukları için farklı portlara izin vermezler :/

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Video'nun sonuna hile isimleri koyduğuna göre sadece engellediği hileler bunlardır demektir :D

MD5 ile kontrol etmek varken adam ne yapıyor :D (Minecraft'ı program'ın kendiside açabilirdi :D)
Paralı hileler/kendi yaptığımız hileler ile girilebilir huhaha.

NOT: Sunucu ile program arasındaki bağlantıları kendi sunucusu üzerinden yapıyor.
Kendi sunucusuna saldırı yapılsa bunu kullanan sunucular'a ne olacak.

5 saattir nasıl bir sistem yapsam diye düşünüyorum bi yardım edin :D

Ayrı bir port'tan bağlantı açsam hostingler (bazıları) 1 sunucudan 5-10 tane farklı kişiye hizmet sundukları için farklı portlara izin vermezler :/
sende tek sunucudan herkeze sun hizmeti ? saldırı koruması eklersin hostinglerin ddos filan koruması var

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0