Phoenix Anti-Cheat olarak yayınlamıcam merak etmeöyle yapma yav :/ oyuncular indirmeye üşeniyo
doğruyu sölemek gerekirse %25'i üşeniyo %75'i hile açamica için :/ adı değilde mantığı öyle olsun istemiyorum yine oyun içi bir şey olsunPhoenix Anti-Cheat olarak yayınlamıcam merak etme
Ama hiç merak etmedin mi neden indirmiyorlar ?![]()
Oyun içindeki her event'i kontrol etmek kolay değil ne yazık ki :/doğruyu sölemek gerekirse %25'i üşeniyo %75'i hile açamica için :/ adı değilde mantığı öyle olsun istemiyorum yine oyun içi bir şey olsun
ehuehuehu öğrendiğim iyi olduOyun içindeki her event'i kontrol etmek kolay değil ne yazık ki :/
bir şey fark ettim FairPlayMinecraft sanırsam versions'daki dosyaların adına bakarak "*****, Huzuni" gibi şeyler varsa girmesini engelliyor![]()
Video'nun sonuna hile isimleri koyduğuna göre sadece engellediği hileler bunlardır demektirehuehuehu öğrendiğim iyi oldu![]()
dosya değilde de dosyanın içindeki json dosyasında id var. oraya bakıyordur bence.Oyun içindeki her event'i kontrol etmek kolay değil ne yazık ki :/
bir şey fark ettim FairPlayMinecraft sanırsam versions'daki dosyaların adına bakarak "*****, Huzuni" gibi şeyler varsa girmesini engelliyor![]()
sende tek sunucudan herkeze sun hizmeti ? saldırı koruması eklersin hostinglerin ddos filan koruması varVideo'nun sonuna hile isimleri koyduğuna göre sadece engellediği hileler bunlardır demektir
![]()
MD5 ile kontrol etmek varken adam ne yapıyor(Minecraft'ı program'ın kendiside açabilirdi
)
Paralı hileler/kendi yaptığımız hileler ile girilebilir huhaha.
NOT: Sunucu ile program arasındaki bağlantıları kendi sunucusu üzerinden yapıyor.
Kendi sunucusuna saldırı yapılsa bunu kullanan sunucular'a ne olacak.
5 saattir nasıl bir sistem yapsam diye düşünüyorum bi yardım edin
Ayrı bir port'tan bağlantı açsam hostingler (bazıları) 1 sunucudan 5-10 tane farklı kişiye hizmet sundukları için farklı portlara izin vermezler :/
Id'yi normal minecraft'ınkiyle değiştiririzdosya değilde de dosyanın içindeki json dosyasında id var. oraya bakıyordur bence.
Param olsaydı sunucudan sunardım hizmetisende tek sunucudan herkeze sun hizmeti ? saldırı koruması eklersin hostinglerin ddos filan koruması var
ama diğer sürümlerle nasıl ayırt edecek o zaman?Id'yi normal minecraft'ınkiyle değiştiririz
Param olsaydı sunucudan sunardım hizmeti
(Ücretsiz doğru düzgün yok)
"Launcher diğer sürümlerle nasıl ayırt edecek" mi demek istedin ?ama diğer sürümlerle nasıl ayırt edecek o zaman?
düzenleme: launcher
evet (10 karakter 4 karakter olsun)"Launcher diğer sürümlerle nasıl ayırt edecek" mi demek istedin ?
Spigot'ta en çok indirilen plugin olunca böyle oluyorAltı üstü bir hile koruması 57 sayfalık ne konuştunuz arkadaşAma güzel gerçekten.