örnek önümde odun var onu kırıyorum ve envanterime geliyor ya işte kırdığımda hem envanterime gelsin hemde kırdığım yerdeki odun yeniden gelsinKonuyu anlayamadım. "merhaba arkadaşlar sizlerden isteyeceğim skript mesela belirlediğim yerlerde odun var o odunu kırınca yeniden kırıldığı yere gitsin" derken?
Şöyle yapılabilir. Ama yapabilirmiyim yapılabilirmi bilmiyorumörnek önümde odun var onu kırıyorum ve envanterime geliyor ya işte kırdığımda hem envanterime gelsin hemde kırdığım yerdeki odun yeniden gelsin
Anlatmak istediğim tamda buŞöyle yapılabilir. Ama yapabilirmiyim yapılabilirmi bilmiyorumOdun oldugu yerde dursun. Oyuncu kırdıgında sadece envatere gelsin odun da oldugu yerde kalsın.
Anlatmak istediğim tamda bu![]()
on break:
if player is in the world "Orman":
if player is in region "Orman":
set event-block to log
Oyuncu ne kırarsa kırson kırdığı zaman odun olacak ._.Bunu deneyebilirsin. Çalışması gerekiyor. Belirli bir Dünya veya Region için ayarlayabilirsin.
Kod:on break: if player is in the world "Orman": if player is in region "Orman": set event-block to log
Şöyle yapılabilir. Ama yapabilirmiyim yapılabilirmi bilmiyorumOdun oldugu yerde dursun. Oyuncu kırdıgında sadece envatere gelsin odun da oldugu yerde kalsın.
on break log:
cancel event
give 1 log to player
Bu komut ne kırarsan kır sana odun verirDenemedim ama çalışır büyük ihtimal olmassa şeyde yapılabilir kırdıgı odun 5-10 saniye sonra geri gelicekPHP:on break: cancel event give 1 log to player
pardon düzelttimBu komut ne kırarsan kır sana odun verir
koyduğum odunu kırınca bitane daha odun veriyor ama o odunu yere koyunca onu malesef kıramıyorıum.pardon düzelttim![]()
koyduğum odunu kırınca bitane daha odun veriyor ama o odunu yere koyunca onu malesef kıramıyorıum.
Break log:
player's tool is axe:
cancel event
damage tool by 1
give 1 log to player