Skript İstek

FuatÇelik

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar sizlerden isteyeceğim skript mesela belirlediğim yerlerde odun var o odunu kırınca yeniden kırıldığı yere gitsin

ByMe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu anlayamadım. "merhaba arkadaşlar sizlerden isteyeceğim skript mesela belirlediğim yerlerde odun var o odunu kırınca yeniden kırıldığı yere gitsin" derken?

FuatÇelik

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu anlayamadım. "merhaba arkadaşlar sizlerden isteyeceğim skript mesela belirlediğim yerlerde odun var o odunu kırınca yeniden kırıldığı yere gitsin" derken?
örnek önümde odun var onu kırıyorum ve envanterime geliyor ya işte kırdığımda hem envanterime gelsin hemde kırdığım yerdeki odun yeniden gelsin

ByMe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
örnek önümde odun var onu kırıyorum ve envanterime geliyor ya işte kırdığımda hem envanterime gelsin hemde kırdığım yerdeki odun yeniden gelsin
Şöyle yapılabilir. Ama yapabilirmiyim yapılabilirmi bilmiyorum :D Odun oldugu yerde dursun. Oyuncu kırdıgında sadece envatere gelsin odun da oldugu yerde kalsın.

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Yapılabilir ama şu belirli bir bölgedeki odunlar kısmı sıkıntı. World guard vb ile yapılabilir. Yani imkansız değil. Yoksa kısacık bir komut:
Break log:
set event-block to log
Not denemedim zaten öylesine yazdım ama bu kısım gibi bir şey olacak

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Bunu deneyebilirsin. Çalışması gerekiyor. Belirli bir Dünya veya Region için ayarlayabilirsin.

Kod:
on break:
    if player is in the world "Orman":
        if player is in region "Orman":
            set event-block to log

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Bunu deneyebilirsin. Çalışması gerekiyor. Belirli bir Dünya veya Region için ayarlayabilirsin.

Kod:
on break:
    if player is in the world "Orman":
        if player is in region "Orman":
            set event-block to log
Oyuncu ne kırarsa kırson kırdığı zaman odun olacak ._.

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
Şöyle yapılabilir. Ama yapabilirmiyim yapılabilirmi bilmiyorum :D Odun oldugu yerde dursun. Oyuncu kırdıgında sadece envatere gelsin odun da oldugu yerde kalsın.
PHP:
on break log:
    cancel event
    give 1 log to player
Denemedim ama çalışır büyük ihtimal olmassa şeyde yapılabilir kırdıgı odun 5-10 saniye sonra geri gelicek

Son düzenleme:

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
koyduğum odunu kırınca bitane daha odun veriyor ama o odunu yere koyunca onu malesef kıramıyorıum.
Kod:
Break log:
    player's tool is axe:
        cancel event
        damage tool by 1
        give 1 log to player
Odunu sadece her hangi bir balta ile kırınca tekrar olduğu yere koyar.
Not denemedim tablarda vb hata olabilir.