Pluginer_Mert
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Bütün Pluginler Çökmüş Hangi Sürümü Kullanıyorsan Ona Göre Ayarla
aslında sorun sunucma ddos attıyorlmış osırada ondan büttün pller çökmüş galibaBütün Pluginler Çökmüş Hangi Sürümü Kullanıyorsan Ona Göre Ayarla
Ddos'la pluginin çökmesi çok saçmaaslında sorun sunucma ddos attıyorlmış osırada ondan büttün pller çökmüş galiba
Saçma değil ddos veya bot saldırısıyla sunucuya crash verdirebilirsin. Sunucu crash yemeden önce açık pluginleri dosya kaybı olmaması için kapatmaya çalışır en sonunda da kapatabilirse kendisini kapatır kapatamazsa crash yer.Ddos'la pluginin çökmesi çok saçma
Sunucuma Ddos Saldırısı Yapıldı Fakat hiçbir Pluginim Çökmedi ?Saçma değil ddos veya bot saldırısıyla sunucuya crash verdirebilirsin. Sunucu crash yemeden önce açık pluginleri dosya kaybı olmaması için kapatmaya çalışır en sonunda da kapatabilirse kendisini kapatır kapatamazsa crash yer.
Gücüne göre değişir... Her ddos saldırısı bir mi?Sunucuma Ddos Saldırısı Yapıldı Fakat hiçbir Pluginim Çökmedi ?
Bana Göre Bir Fakat NetWork'lerde Niye Çökmüyorda Bu Arkadaşda Çöküyor Yada Başka Sunucularda Çökmüyor ? Neyse Bu Son Mesajımdı Konuyu Kapatıyorum Burda.Gücüne göre değişir... Her ddos saldırısı bir mi?
Sana şimdi burda neler yaptığımı anlatacak değilim ama bu konuda tecrübeli olduğumu bil.Bana Göre Bir Fakat NetWork'lerde Niye Çökmüyorda Bu Arkadaşda Çöküyor Yada Başka Sunucularda Çökmüyor ? Neyse Bu Son Mesajımdı Konuyu Kapatıyorum Burda.
5 Sene Ddos ve Hacker İşleriyle Uğraştım Bana mı ? Anlatıcan Sana Burda Anlatacak Değilim Sende Bu Konuda Tecrübeli Olduğumu BilSana şimdi burda neler yaptığımı anlatacak değilim ama bu konuda tecrübeli olduğumu bil.
Seninle münakaşaya girmeyeceğim eğer yeteri kadar tecrübeli olsaydın haklı olduğumu kabul ederdin. Ayrıca lütfen mesajlarına biraz daha özen göster detaya girmeyeceğim forum kurallarına aykırı olduğundan.5 Sene Ddos ve Hacker İşleriyle Uğraştım Bana mı ? Anlatıcan Sana Burda Anlatacak Değilim Sende Bu Konuda Tecrübeli Olduğumu Bil
Gösterip Göstermiyeceğime Sana mı ? Sorucam Sana Detaya Gir Diyen Oldumu Özende Göstermiyorum Senin Gibi Gereksizlere !!!! Kabulda Etmiyorum Haklı Olduğunu.Seninle münakaşaya girmeyeceğim eğer yeteri kadar tecrübeli olsaydın haklı olduğumu kabul ederdin. Ayrıca lütfen mesajlarına biraz daha özen göster detaya girmeyeceğim forum kurallarına aykırı olduğundan.