Suncuma değişik bişşeyler olluyor böle diyip kapanıyo ( yanlış yere açtıysam özürdillerim )

Pluginer_Mert

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Saçma değil ddos veya bot saldırısıyla sunucuya crash verdirebilirsin. Sunucu crash yemeden önce açık pluginleri dosya kaybı olmaması için kapatmaya çalışır en sonunda da kapatabilirse kendisini kapatır kapatamazsa crash yer.
Sunucuma Ddos Saldırısı Yapıldı Fakat hiçbir Pluginim Çökmedi ?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
5 Sene Ddos ve Hacker İşleriyle Uğraştım Bana mı ? Anlatıcan Sana Burda Anlatacak Değilim Sende Bu Konuda Tecrübeli Olduğumu Bil
Seninle münakaşaya girmeyeceğim eğer yeteri kadar tecrübeli olsaydın haklı olduğumu kabul ederdin. Ayrıca lütfen mesajlarına biraz daha özen göster detaya girmeyeceğim forum kurallarına aykırı olduğundan.

Pluginer_Mert

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Seninle münakaşaya girmeyeceğim eğer yeteri kadar tecrübeli olsaydın haklı olduğumu kabul ederdin. Ayrıca lütfen mesajlarına biraz daha özen göster detaya girmeyeceğim forum kurallarına aykırı olduğundan.
Gösterip Göstermiyeceğime Sana mı ? Sorucam Sana Detaya Gir Diyen Oldumu Özende Göstermiyorum Senin Gibi Gereksizlere !!!! Kabulda Etmiyorum Haklı Olduğunu.