oyunbaz.network'ten sızdırılan fotoğraflar (kaldırılmadan bakın)

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
inşallah pelerinler paralı olmaz, EULA kurallarına aykırı benim bildiğim

KoseKoyun

> Koyunun Hası <
En iyi cevaplar
0
inşallah pelerinler paralı olmaz, EULA kurallarına aykırı benim bildiğim
Eğer ki pelerinler paralı olmaz ise herkesin pelerin kullandığını düşünebiliyor musun ?
Cracked Server, Cracked Launcher ve EULA hmmm....
^^
galiba @AtomTR abimiz premium server yapacak
Hayır sunucu crack.
Aynen okurken aklıma geldi :D

Vallaha plugin yazarak yapılır uğraşılırsa. Q ya basıldımı 1 K ye basıldımı 2 falan. Problem değil yane...
Skript ile kodlanmıştır ve klavyeden Q tuşuna basıldığında Q olarak kaydetmiyor. GUI'deki eşyalara tıklıyorsunuz. Eğer yazsaydınız normal AuthMe'den farkı kalmazdı =)

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Gui sistemi'de kolay :/ Yapsam fikir hırsızlığı derler ._.

Mesela gui'deki harflerle 12345 yaptın diyelim. her bir tuş (1.%player%} isn't set: ile ilk rakamı, 6.%player%} isn't set ile o rakamı sıraya alırsın ._.

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0
Gui sistemi'de kolay :/ Yapsam fikir hırsızlığı derler ._.

Mesela gui'deki harflerle 12345 yaptın diyelim. her bir tuş (1.%player%} isn't set: ile ilk rakamı, 6.%player%} isn't set ile o rakamı sıraya alırsın ._.
Düşünceni sevdim fakat sistem farklı bir şekilde işliyor. (Senin dediğini yaptık ve bazı sorunlar yaşadık o yüzden)

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Eğer ki pelerinler paralı olmaz ise herkesin pelerin kullandığını düşünebiliyor musun ?

^^

Hayır sunucu crack.

Skript ile kodlanmıştır ve klavyeden Q tuşuna basıldığında Q olarak kaydetmiyor. GUI'deki eşyalara tıklıyorsunuz. Eğer yazsaydınız normal AuthMe'den farkı kalmazdı =)
Hayır ondan bahsetmiyorum. GUI'de Q ya basıldımı item sayısı 1 K'ye basıldımı 2 oluyor falan. Dimi ? İşte skript yerinede pluginle kodlanır diyorum... :)

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Anlamamakta ısrar ediyorsan daha fazla anlatmaya çalışmayacağım.
Sana doğru konuşma başlattığımı hatırlamıyorum.
Benim cevabını verdiğim kişi;
Hayır ondan bahsetmiyorum. GUI'de Q ya basıldımı item sayısı 1 K'ye basıldımı 2 oluyor falan. Dimi ? İşte skript yerinede pluginle kodlanır diyorum... :)
Yani xXDavcerXx'dir. Müthiş ego yaparak burada tartışma başlatıyorsun. Lütfen konuyu gözden geçirerek cevapla.

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Sana doğru konuşma başlattığımı hatırlamıyorum.
Benim cevabını verdiğim kişi;

Yani xXDavcerXx'dir. Müthiş ego yaparak burada tartışma başlatıyorsun. Lütfen konuyu gözden geçirerek cevapla.
tamam sanırım anlamadık hiçbirimiz birbirimizi. Karşı bir şekilde hiçbir mesaj yazmadım. Tema güzel dedim. Ayrıca dediğim de mümkün. Neyse iyi forumlar, iyi günler dilerim...