Cracked Server, Cracked Launcher ve EULA hmmm....inşallah pelerinler paralı olmaz, EULA kurallarına aykırı benim bildiğim
Aynen okurken aklıma geldiCracked Server, Cracked Launcher ve EULA hmmm....
Vallaha plugin yazarak yapılır uğraşılırsa. Q ya basıldımı 1 K ye basıldımı 2 falan. Problem değil yane...
Eğer ki pelerinler paralı olmaz ise herkesin pelerin kullandığını düşünebiliyor musun ?inşallah pelerinler paralı olmaz, EULA kurallarına aykırı benim bildiğim
^^Cracked Server, Cracked Launcher ve EULA hmmm....
Hayır sunucu crack.galiba @AtomTR abimiz premium server yapacak
Skript ile kodlanmıştır ve klavyeden Q tuşuna basıldığında Q olarak kaydetmiyor. GUI'deki eşyalara tıklıyorsunuz. Eğer yazsaydınız normal AuthMe'den farkı kalmazdı =)Aynen okurken aklıma geldi
Vallaha plugin yazarak yapılır uğraşılırsa. Q ya basıldımı 1 K ye basıldımı 2 falan. Problem değil yane...
Sistem o şekilde işlemiyor.Gui sistemi'de kolay :/ Yapsam fikir hırsızlığı derler ._.
Mesela gui'deki harflerle 12345 yaptın diyelim. her bir tuş (1.%player%} isn't set: ile ilk rakamı, 6.%player%} isn't set ile o rakamı sıraya alırsın ._.
Düşünceni sevdim fakat sistem farklı bir şekilde işliyor. (Senin dediğini yaptık ve bazı sorunlar yaşadık o yüzden)Gui sistemi'de kolay :/ Yapsam fikir hırsızlığı derler ._.
Mesela gui'deki harflerle 12345 yaptın diyelim. her bir tuş (1.%player%} isn't set: ile ilk rakamı, 6.%player%} isn't set ile o rakamı sıraya alırsın ._.
Hayır ondan bahsetmiyorum. GUI'de Q ya basıldımı item sayısı 1 K'ye basıldımı 2 oluyor falan. Dimi ? İşte skript yerinede pluginle kodlanır diyorum...Eğer ki pelerinler paralı olmaz ise herkesin pelerin kullandığını düşünebiliyor musun ?
^^
Hayır sunucu crack.
Skript ile kodlanmıştır ve klavyeden Q tuşuna basıldığında Q olarak kaydetmiyor. GUI'deki eşyalara tıklıyorsunuz. Eğer yazsaydınız normal AuthMe'den farkı kalmazdı =)
atomberk xddEdit kısmına kadar ciddi ciddi okumuştum lan oysa ki :'(
Anlamamakta ısrar ediyorsan daha fazla anlatmaya çalışmayacağım.Dostum, Q dışında hiçbir şekilde tıklama harici bir tuş algılayamazsın. Minecraft öyle bir packet göndermez.
Sana doğru konuşma başlattığımı hatırlamıyorum.Anlamamakta ısrar ediyorsan daha fazla anlatmaya çalışmayacağım.
Yani xXDavcerXx'dir. Müthiş ego yaparak burada tartışma başlatıyorsun. Lütfen konuyu gözden geçirerek cevapla.Hayır ondan bahsetmiyorum. GUI'de Q ya basıldımı item sayısı 1 K'ye basıldımı 2 oluyor falan. Dimi ? İşte skript yerinede pluginle kodlanır diyorum...![]()
tamam sanırım anlamadık hiçbirimiz birbirimizi. Karşı bir şekilde hiçbir mesaj yazmadım. Tema güzel dedim. Ayrıca dediğim de mümkün. Neyse iyi forumlar, iyi günler dilerim...Sana doğru konuşma başlattığımı hatırlamıyorum.
Benim cevabını verdiğim kişi;
Yani xXDavcerXx'dir. Müthiş ego yaparak burada tartışma başlatıyorsun. Lütfen konuyu gözden geçirerek cevapla.