TheMuhammed2188
Java <3
- En iyi cevaplar
- 0
Hayır sadece yanlış anlaşılma.Hangi konuya girsem isyanlar isyanlar, Paypal Türkiye faaliyetlerini durdurdu diye mi bunlar?
Çünkü baştan sona plugin kodlamak ile plugin paketi hazırlamak bambaşka şeyler.
Hayır sadece yanlış anlaşılma.Hangi konuya girsem isyanlar isyanlar, Paypal Türkiye faaliyetlerini durdurdu diye mi bunlar?
Neyini gelişticen söle pvp serverin Tamam Oğuzhan (Bilmeyen varsa AQUAMC yi Java ile tek başına yaptı, Tek başına SG Kodladı java ile) gibi 1 tane plugin ile yapıcaksan Admin Panelini (Websitesi üzerinden), GroupManagerini, Ban sistemini vs. Java ile kendin kodlucak isen 15TL az tamam ama Sen Bunları yapıcakmısın adam onu bilmiyor daha .GroupManager kullanacaksın belki GroupManageri ayarlamak zormu şimdi işte Bunu düşünüp konuş Bi PVP server için 15 TL bile fazlaOha o kadar aç mısınız lan.
15 liraya geliştirici mi tutulur olum.
haklısın hocam.adamlara pl paketi hazırlayacak diyoruz.adam oturup java yazacak zannediyor.yok yapsalar amenna onuda yapamıyorlar zatenNeyini gelişticen söle pvp serverin Tamam Oğuzhan (Bilmeyen varsa AQUAMC yi Java ile tek başına yaptı, Tek başına SG Kodladı java ile) gibi 1 tane plugin ile yapıcaksan Admin Panelini (Websitesi üzerinden), GroupManagerini, Ban sistemini vs. Java ile kendin kodlucak isen 15TL az tamam ama Sen Bunları yapıcakmısın adam onu bilmiyor daha .GroupManager kullanacaksın belki GroupManageri ayarlamak zormu şimdi işte Bunu düşünüp konuş Bi PVP server için 15 TL bile fazla
S.a kardeş skype istek attım güzel plugin paketi elimde var daha önceden yapılışa karar vermiştim temmuzda çıkardım ama paylaşmadım satışa çıkarıcaktım yeni özelikler ekeldim bu ay skypeden iletişime geç benle istek attım skypedenYapacağımdan değil fakat, istediğiniz ağır sistem olur yapcak insanlar çıkar 15 TL ye ağr sistemler kodlanmaz, 15 TL ye kıçı kırık bi pl bile kodlattıramazsın gönüllü olarak çalışan bulursan ne mutlu sana
adam paket istemiş plugin değilYapacağımdan değil fakat, istediğiniz ağır sistem olur yapcak insanlar çıkar 15 TL ye ağr sistemler kodlanmaz, 15 TL ye kıçı kırık bi pl bile kodlattıramazsın gönüllü olarak çalışan bulursan ne mutlu sana