İstek PvP SUNUCUSU AÇACAĞIZ.ÜCRETLİ DEVELOPER ARANIR !

Butlu

http://selim.pw
En iyi cevaplar
0
PvP sunucusuna ne geliştireceksin ki, LoL gibi savaş mekanikleri mi yapacan, ver ellerine elmas kılıçları deli gibi sağ sol tıklasınlar ehuheuhue
(şaka tabi ama şu anki pvp sunucuları cidden böyle.. bu arada bende ButPvpPRO)

SerhatGundogdu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oha o kadar aç mısınız lan.
15 liraya geliştirici mi tutulur olum.
Neyini gelişticen söle pvp serverin Tamam Oğuzhan (Bilmeyen varsa AQUAMC yi Java ile tek başına yaptı, Tek başına SG Kodladı java ile) gibi 1 tane plugin ile yapıcaksan Admin Panelini (Websitesi üzerinden), GroupManagerini, Ban sistemini vs. Java ile kendin kodlucak isen 15TL az tamam ama Sen Bunları yapıcakmısın adam onu bilmiyor daha .GroupManager kullanacaksın belki GroupManageri ayarlamak zormu şimdi işte Bunu düşünüp konuş Bi PVP server için 15 TL bile fazla

ahmetmehmet12

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Neyini gelişticen söle pvp serverin Tamam Oğuzhan (Bilmeyen varsa AQUAMC yi Java ile tek başına yaptı, Tek başına SG Kodladı java ile) gibi 1 tane plugin ile yapıcaksan Admin Panelini (Websitesi üzerinden), GroupManagerini, Ban sistemini vs. Java ile kendin kodlucak isen 15TL az tamam ama Sen Bunları yapıcakmısın adam onu bilmiyor daha .GroupManager kullanacaksın belki GroupManageri ayarlamak zormu şimdi işte Bunu düşünüp konuş Bi PVP server için 15 TL bile fazla
haklısın hocam.adamlara pl paketi hazırlayacak diyoruz.adam oturup java yazacak zannediyor.yok yapsalar amenna onuda yapamıyorlar zaten

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
(Zindevin forum kurallarına haykırışı)
Çok akıllı küçük,şirin dostlarım.
Developer ile Pluginer arasında FARK var süper dahi tatlı arkadaşlarım.
Bkz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Hani yakışıklısınız ,akıllısınız.Çok tatlısınız,kardeş kardeş geçiniyoruz.Hepimiz aynı vatanın çocuklarıyız.
Gerçekten sizi çok seviyorum fakat acaba,belki hani;
Terimleri bile bilmeden teoriler geliştirip,bu dandik teorilerden de cah-öhm insanları rahatsız edecek düzeyde bilgisiz konular açmasanız olmaz mı la-öhm tatlı arkadaşlarım ?

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapacağımdan değil fakat, istediğiniz ağır sistem olur yapcak insanlar çıkar 15 TL ye ağr sistemler kodlanmaz, 15 TL ye kıçı kırık bi pl bile kodlattıramazsın gönüllü olarak çalışan bulursan ne mutlu sana

berkatahanli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yapacağımdan değil fakat, istediğiniz ağır sistem olur yapcak insanlar çıkar 15 TL ye ağr sistemler kodlanmaz, 15 TL ye kıçı kırık bi pl bile kodlattıramazsın gönüllü olarak çalışan bulursan ne mutlu sana
S.a kardeş skype istek attım güzel plugin paketi elimde var daha önceden yapılışa karar vermiştim temmuzda çıkardım ama paylaşmadım satışa çıkarıcaktım yeni özelikler ekeldim bu ay skypeden iletişime geç benle istek attım skypeden